Rolluiken Helmond

Wilt u te allen tijde een gevoel van veiligheid hebben in uw huis in Helmond? Laat dan rolluiken voor de ramen en/of deuren plaatsen. Een rolluik zorgt voor gemoedsrust, want het is niet alleen inbraak vertragend, het zorgt ook voor isolatie. Bovendien houdt het de warmte buiten in de zomer en zorgt het in de winter dat uw huis aangenaam op temperatuur blijft.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten over de kosten van een rolluik?

Dan bent u op deze pagina juist. Hier staat namelijk allerlei informatie over rolluiken, wat de voordelen zijn, welke soorten rolluiken er zijn en wat de prijzen zijn. Gelijk contact opnemen met een rolluik expert uit Helmond? Via het offerteformulier vraagt u geheel kosteloos offertes aan!

Start de gratis offerteaanvraag!

De voordelen van rolluiken

Overweegt u om rolluiken aan te schaffen? Een slimme keuze, want u profiteert van diverse voordelen als u rolluiken gaat kopen en laat installeren. Niet alleen creëert u meer privacy en een gevoel van veiligheid in huis, luiken zijn ook een vorm van isolatie waardoor u minder last heeft van buitengeluiden. Bovendien zorgt deze isolatie ook dat de warmte buiten blijft in de zomer en binnen blijft in de winter. Daarnaast werkt een rolluik verduisterend en is het een vorm van zonwering. De installatie is ook nog eens relatief gemakkelijk.

Wat zijn de voordelen?

 • Inbraakwerend, dus een veiliger gevoel thuis
 • Meer privacy in huis
 • Verduisterend en zonwerend
 • Betere isolatie, dus minder energieverbruik en minder geluidsoverlast
 • Eenvoudig te installeren

Gratis offertes aanvragen

Vraag vrijblijvend diverse offertes aan via het offerteformulier.

Vergelijk offertes

Vergelijk op uw gemak diverse offertes van bedrijven uit uw buurt.

Bespaar tot 40%

Kies voor het bedrijf met de beste offerte en bespaar tot 40% op uw rolluik.


Navigeer op deze pagina naar:


Rolluiken op maat laten maken

Een ander fijn voordeel van rolluiken is dat u de mogelijkheid heeft deze op maat te laten maken. Heeft u bijvoorbeeld grote ramen of juist kleine ramen? Dan wordt het rolluik precies afgestemd op de grootte van het kozijn.

Naast de afmeting, zijn er nog meer factoren die vallen onder het op maat laten maken van rolluiken. Denk bijvoorbeeld aan de kleur van de lamellen, maar ook het materiaal en de plaatsing van de rolkast. U ziet: de keuze is reuze. Met een op maat gemaakt rolluik heeft u zelf de touwtjes in handen. U bepaalt hoe het rolluik eruit komt te zien en waar die komt te hangen. Rolluik op maat laten maken? Schakel een expert uit Helmond in voor het plaatsen, installeren en afstellen.

rolluiken Helmond

Welke soorten rolluiken zijn er?

U heeft de knoop doorgehakt om rolluiken aan te schaffen. Al snel komt u bij het punt dat u moet kiezen welk type rolluik u gaat nemen. Er zijn diverse soorten luiken te onderscheiden, die elk hun voor- en nadelen hebben. De verschillende soorten zijn inbouwrolluiken, opbouwrolluiken en voorzetrolluiken. Hieronder leest u meer over de verschillende varianten.

Ga snel naar: Inbouwrolluiken  |  Opbouwrolluiken  |  Voorzetrolluiken  |  Elektrische rolluiken


inbouwrolluiken Helmond

Inbouwrolluiken

Wat zijn inbouwrolluiken? Inbouwrolluiken zijn luiken die boven een raam of deur in de muur geplaatst worden. Dit zorgt ervoor dat u vanaf buiten niet tegen de rolkast aankijkt. Houd er bij inbouwrolluiken wel rekening mee dat de rolluikspecialist een gat in de gevel moet maken waar de rolluiken in geplaatst worden. Daarnaast is het van belang om te letten op de isolatie. Vaak worden inbouwrolluiken alleen geplaatst bij nieuwbouwprojecten. De reden? Het achteraf plaatsen van inbouwrolluiken neemt veel hak- en breekwerk met zich mee.

Een inbouwrolluik van pvc of aluminium met handmatige bediening kost, exclusief montage, gemiddeld tussen de €90,- en €160,- per m². Voor een elektrisch rolluik met afstandsbediening beginnen de prijzen gemiddeld bij zo’n €480,- per m² inclusief btw.

opbouwrolluiken Helmond

Opbouwrolluiken

Als u niet de mogelijkheid heeft om inbouwrolluiken te plaatsen, is het mogelijk om opbouwrolluiken als alternatief te kiezen. Opbouwrolluiken zijn luiken die boven het raam of de deur geplaatst worden, zodat het één geheel is. Aangezien er in dit geval slechts een kleine uitsparing nodig is, blijft de isolatie goed en is er weinig tot geen kans op een lekkage. Opbouwrolluiken passen zowel bij houten, pvc of aluminium kozijnen. Bovendien verliest u geen ruimte of lichtinval.

Opbouwrolluiken van aluminium of pvc zijn verkrijgbaar vanaf €250,- per m². Deze prijs is inclusief btw en handmatige bediening, maar exclusief montage. Voor een elektrisch opbouwrolluik met afstandbediening betaalt u tussen de €450,- en €600,- per m².

voorzetrolluiken Helmond

Voorzetrolluiken

Zijn inbouwrolluiken of opbouwrolluiken bij uw woning niet mogelijk of simpel weg voor u te duur? Laat dan voorzetrolluiken plaatsen. Deze luiken zijn van alle varianten het goedkoopst. Daarnaast zijn deze gemakkelijk en snel door de specialisten uit Helmond te monteren. Hak- en breekwerk in uw gevel is niet nodig, want opbouwrolluiken worden op de gevel zelf gemonteerd. De montagekosten van voorzetrolluiken zijn daardoor een stuk lager dan het installeren van inbouw- of opbouwrolluiken.

Ondanks de lagere prijzen, doet de functionaliteit en kwaliteit van voorzetrolluiken niet onder voor de andere varianten. Voorzetrolluiken zijn in standaardmaten verkrijgbaar, maar zijn ook op maat te bestellen. In dat laatste geval is de prijs wel iets hoger zijn dan een rolluik met een standaardmaat.

De gemiddelde prijs voor een voorzetrolluik van pvc of aluminium met handmatige bediening ligt, exclusief montage, tussen de €150,- en €200,- per vierkante meter. Wilt u een voorzetrolluik met afstandsbediening? Dan betaalt u gemiddeld tussen de €400,- en €500,- per m².


Elektrische rolluiken Helmond

Steeds vaker kiezen mensen uit Helmond bij aanschaf van rolluiken voor automatische besturing. Met het elektrisch bedienen ontstaan er meer mogelijkheden om uw privacy en veiligheid te vergroten. Bij sommige merken is het dan tevens mogelijk om via een app uw rolluik te bedienen. Dit kan zelfs op afstand, dus als u niet thuis bent.

Elektrische bediening maakt het daarnaast mogelijk om met behulp van een tijdschakelaar uw rolluiken automatisch op een vooraf ingestelde tijd te sluiten of te openen. Desgewenst is het systeem nog verder te automatiseren met behulp van lichtsensors. Uw luiken sluiten dan automatisch als er te veel zonlicht uw woning in Helmond binnenkomt.


Interesse in het plaatsen van rolluiken?

Vergelijk vrijblijvend offertes en bespaar tot wel 40% op de kosten.

Gratis offertes vergelijken

Wat kosten rolluiken in Helmond?

Wilt u uw opbouwrolluiken vervangen voor voorzetrolluiken of inbouwrolluiken? Dan bent u benieuwd vast benieuwd naar de kosten. De kosten zijn lastig te benoemen, want diverse factoren zijn van invloed op de prijs. Voor een gewoon rolluik begint de startprijs bij €90,-. Afhankelijk van de afmeting en de materiaalsoort lopen de prijzen op tot €600,-. Laat u de montage ook over aan een expert, zodat u dit niet zelf hoeft te doen? Reken dan op extra kosten tussen de €100,- en €200,-. Voor de bediening zijn ook aparte kosten, gaat u voor handmatige of elektrische besturing? De prijs? Tussen de €10,- en €250,-.


Prijstabel: prijs rolluik inclusief montage

Onderdeel van rolluikPrijs per rolluik, inclusief btw*Omschrijving
Rolluik€90,- tot €600,-Afhankelijk van afmetingen (1x1m tot 3x3m) en materiaalsoorten (kunststof tot aluminium)
Bediening€10,- tot €250,-Handmatige of elektrische bediening
Montagekosten€100,- tot €200,-Afhankelijk van afmetingen rolluik en wijze van plaatsing

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Vraag voor exacte prijsberekeningen gratis en vrijblijvend offertes aan.

Welke factoren beïnvloeden de prijs?

In bovenstaande tabel ziet u dat verschillende factoren die de prijzen van luiken beïnvloeden. Naast het type rolluik, spelen ook de besturing, het materiaal en de montage een rol in de totaalprijs.

Bedienen met de hand is uiteraard budgetvriendelijker dan elektrische of op afstand bedienbare rolluiken. Het is mogelijk om te kiezen voor het zelf monteren van de rolluiken, dat is voordeliger qua prijs. Wilt u echter geen risico lopen? Dan is het verstandig om dit te laten doen door een rolluiken expert uit Helmond. De plaats waar het rolluik komt, is ook van invloed op de prijs.


Meer informatie over de prijzen en mogelijkheden?

Vul het offerteformulier in en ontvang gratis en vrijblijvend offertes op maat!

Gratis offertes vergelijken

montage rolluik Helmond

Montage van rolluiken

De montage van rolluiken wordt vaak vergeleken met installatie van een knikarmscherm. Echter is de het monteren van luiken een stuk lastiger. Om uw rolluik correct te laten werken, is het monteren en nauwkeurig afstellen van groot belang.

Laat een vakman langskomen voor het monteren, zodat u hier zelf geen omkijken naar hebt.

De rolluikexpert zorgt dat de rolluiken waterpas komen te hangen en boort gaatjes in de gevel, zodat het luik daaraan bevestigd wordt. Er wordt ook een gat in de gevel geboord zodat het mogelijk is om een bedieningsschakelaar aan de binnenkant van uw woning te plaatsen. Naast het installeren van de rolkast, zal de monteur het luik op de juiste manier afstellen.

Montage op de muur

Kiest u ervoor om de montage van het voorzetrolluik op de muur te doen? Het voordeel hiervan is dat u binnenshuis niet ziet dat er een rolluik aan de buitenmuur bevestigd is. De monteur houdt rekening met de besturing en doet een correcte meting, waarna hij uitmeet hoeveel ruimte er boven het raam nodig is om de rolkast te bevestigen.

Montage op het kozijn

Een andere optie is om de montage van het opbouwrolluik op het kozijn te doen. Het frame van het rolluik wordt tussen de binnenmuren geplaatst, hierdoor is het rolluik niet te zien vanaf buiten. Correcte opmeting en waterpas plaatsen is gewenst, hiermee wordt voorkomen dat het rolluik niet past of niet werkt.

Rolluiken op de juiste manier afstellen

Naast een correcte plaatsing, is het goed afstellen van een rolluik minstens zo belangrijk. Waarom? Dan kunnen tijdens het bedienen ervan problemen optreden. Het rolluik gaat bijvoorbeeld niet ver genoeg naar beneden, of komt niet ver genoeg omhoog. Een ander probleem is dat het rolluik te verloopt. Een monteur zorgt voor het correct afstellen van het rolluik, zodat u binnen de kortste keren het rolluik gebruikt. De rolluiken expert bij het afstellen rekening met instructies.

Rolluiken vervangen Helmond

Zijn de rolluiken verouderd of werkt de besturing niet meer soepel? Heeft u andere wensen gekregen omtrent de rolluiken? In alle gevallen is het verstandig om het rolluik te herstellen of te laten vervangen. Herstellen is mogelijk bij kleine defecten. Heeft het rolluik in Helmond de levensduur van 15 jaar bereikt? Dan is vervangen de beste optie. Afhankelijk van uw wensen en eisen liggen prijzen voor nieuwe rolluiken tussen de €90,- en €600,-. Vraag een vakman naar de opties voor het vervangen van uw luiken.

Een rolluik demonteren

Voordat de rolluiken vervangen kunnen worden voor nieuwe, is het belangrijk om de huidige rolluiken te demonteren. U kunt dit zelf doen, maar het is slimmer om dit aan een expert over te laten. Zo weet u zeker dat dit goed gebeurt. Bij het demonteren is het belangrijk dat de monteur goed let op het afsluiten van de elektriciteit. Bovendien is een rolluik behoorlijk zwaar, dus zal een monteur nooit alleen komen voor deze klus. Het demonteren van rolluiken kost tussen de €40,- en €80,-. Laat u direct nieuwe rolluiken monteren? Reken dan op een startprijs van €100,-.

Prijstabel: prijzen rolluiken vervangen

OnderdelenGemiddelde prijs* per rolluikOmschrijving
Rolluik€90,- tot €600,-Van kunststof tot aluminium en van klein (1x1m) tot groot rolluik (3x3m)*
Bediening€10,- tot €250,-Van handmatige tot elektrische bediening
Demontage oude rolluiken€40,- tot €80,-Het verwijderen en afvoeren van uw oude rolluiken
Montage nieuwe rolluiken€100,- tot €200,-Het monteren van een klein of groot rolluik en de wijze van plaatsing

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen, per rolluik inclusief btw. Vraag voor exacte prijzen gratis offertes aan via het offerteformulier.

Rolluik reparatie Helmond

Is uw rolluik in Helmond kapot? Laat dan een reparatie uitvoeren door een rolluikexpert. Tip: ga na of het defect nog binnen de garantietermijn valt, dan heeft u mogelijk recht op een nieuwe of wordt de reparatie kosteloos gedaan. Laat een kapot rolluik altijd repareren. Een vakman komt langs en gaat na waar het probleem zit. Vervolgens zorgt hij voor een reparatie, bijvoorbeeld door de motor te vervangen of een nieuwe bedieningsband te monteren. Hieronder vindt u de meest voorkomende defecten waar een reparatie bij nodig is:

 • Band voor handmatige toepassing is versleten/gescheurd
 • Draai,- sleutel- of tijdschakelaar is defect
 • Er is sprake van een defecte motor
 • Rolluik sluit niet of niet volledig
 • Rolluik is naar beneden gevallen
 • Rolluik opent niet of gedeeltelijk
 • Er zit een deuk in het rolluik

pvc, aluminium en houten rolluiken

Welke materiaalsoort voor uw rolluik?

In onderstaande kopjes vertellen we u meer over de voor- en nadelen van de verschillende materialen waarin rolluiken verkrijgbaar zijn. Zowel inbouw,- als opbouwruilluiken, maar ook voorzetrolluiken zijn verkrijgbaar in:

Pvc rolluiken

Pvc of kunststof luiken zijn in vele kleuren beschikbaar. Rolluiken van pvc zijn goedkoper dan houten of aluminium luiken, echter doet de kwaliteit van pvc niet onder voor de andere materialen. Daarnaast zijn pvc rolluiken met een spons en sopje gemakkelijk schoon te houden en is er verder geen onderhoud nodig. Pvc rolluiken zijn helaas niet heel milieuvriendelijk en daarmee niet erg duurzaam. De gemiddelde kosten voor een rolluik van pvc exclusief montage liggen tussen de €90,- en €150,- per m².

Houten rolluiken Helmond

Houten rolluiken hebben een karakteristieke uitstraling. Groot voordeel ten opzichte van pvc is dat u houten rolluiken in de kleur kunt verven die aansluit op de uitstraling van uw woning. De verbindingselementen die tegenwoordig van RVS zijn gemaakt zorgen voor een soepele werking van het systeem. Houd er wel rekening mee dat houten lamellen gevoelig zijn voor weersinvloeden. Door houten rolluiken regelmatig te (laten) onderhouden, verlengt u de levensduur aanzienlijk.

Aluminium rolluiken

Lamellen van aluminium rolluiken zijn voorzien van een schuimlaag. Deze schuimlaag zorgt ervoor dat warmte in de winter binnen blijft en in zomer juist buiten. Met aluminium rolluiken profiteert u naast een uitstekende geluidsisolatie en privacy verbetering dus ook van een hoge isolatiewaarde. Veel mensen in Helmond kiezen voor aluminium rolluiken vanwege de moderne en strakke uitstraling. Exclusief montage betaalt u voor rolluiken van aluminium gemiddeld tussen de €100,- en €250,- per m².

De bedieningsmogelijkheden van een rolluik

Als het op een elektrisch rolluik aankomt, zijn er diverse bedieningsmogelijkheden. Wat u kiest, hangt af van uw wensen en budget. Bij een klein budget is het slim om te gaan voor een gebruikmaking met de hand. Heeft u meer geld te besteden? Dan is elektrische bediening of bedienen op afstand mogelijk. Een vakman zorgt ervoor dat de besturing werkt en voor het juist afstellen van het rolluik. Lees hieronder meer over de mogelijkheden.

Ga snel naar: Handmatige bediening  |  Elektrische bediening  |  Bediening op afstand


Handmatige bediening

Als u een budgetvriendelijke manier van bedienen zoekt, is handmatig bedienen de oplossing. Handmatig bedienen van een rolluik betekent dat u met eigen mankracht het rolluik omhoog of omlaag draait. Er zijn twee mogelijkheden: bedienen via een bandopwinder, koordopwinder of met een slingerstang. Een band of koord trekt u naar beneden, zodat het rolluik omlaag of omhooggaat. Bij de slingerstang moet u aan de stang draaien. Wat zijn de prijzen? Deze liggen tussen de €10,- en €20,-.

elektrische rolluiken Helmond

Elektrische bediening

Kiest u liever voor gemak? Dan is elektrisch bedienen waar u naar op zoek bent. Bij elektrisch bedienen van een luik zijn er diverse mogelijkheden. Zo is het mogelijk om te bedienen via een draaischakelaar, sleutelschakelaar of tijdschakelaar. Elektrische bediening heeft een aantal voordelen, zo hoeft u zelf geen moeite te doen om het rolluik omhoog te hijsen en treed er minder snel slijtage op. De kosten? Tussen de €80,- en €250,-.

Bediening op afstand

Een specifieke vorm van elektrisch bedienen is bedienen op afstand. Dit is nog een stukje luxer dan bijvoorbeeld een draaischakelaar. Bij besturing op afstand is het mogelijk om vanuit alle plekken in uw huis in Helmond het rolluik met een afstandsbediening te bedienen. Het voordeel? Deze bedieningsvorm is inbraakveiliger. Wat kost bedienen op afstand? De startprijs is €215,-.

Prijstabel: kosten van de soort bediening

Soort bedieningGemiddelde meerprijs*Bediening via:
Handmatige bediening€10,- tot €20,- – slingerstang
– band of koord
Elektrische bediening€80,- tot €250,- – draaischakelaar
– sleutelschakelaar
– tijdschakelaar
Afstandsbediening€215,- tot €550,- -buismotor en zender

*Let op: Let op: dit zijn gemiddelde kosten. De prijs is per rolluik, inclusief btw. Vraag voor exacte kosten gratis offertes aan.


De bedieningsmogelijkheden van een rolluik

Bekijk welke mogelijkheden er zijn met betrekking tot de bediening van een rolluik.


Ombouwen naar elektrisch?

Wist u dat het mogelijk is om uw handmatig bedienbare rolluiken achteraf te voorzien van elektrische besturing? Op de markt zijn voor bijna alle merken ombouwsets verkrijgbaar om deze update te realiseren. Door het systeem te automatiseren wordt het bedienen, afhankelijk van het merk, via een app op uw mobiel tevens mogelijk.

Laat u wel goed voorlichten over welke ombouwset voor uw rolluiken geschikt is. Win eventueel advies in bij een vakman of laat de volledige aanschaf over aan de vakman. Met zijn kennis is hij vaak beter op de hoogte van de mogelijkheden als u. Vanzelfsprekend kunt u voor het demonteren van de handmatige bediening en monteren van de elektrische opvolger terecht de specialisten uit ons netwerk.

Waar laat u het rolluik plaatsen?

Naast de bedieningsmogelijkheden en het materiaal, kiest u ook voor een bepaalde plaats van het rolluik. Er zijn verschillende mogelijkheden, bijvoorbeeld op uw dakkapel, voor het raam of zelfs voor de deur. Bovendien is het, met toestemming van de VvE, ook mogelijk om bij een appartement rolluiken te plaatsen. U leest hieronder meer over de opties.

Ga snel naar: Rolluik voor dakkapel  |  Rolluik voor dakraam  |  Rolluik voor deur  |  Rolluik voor appartement


Rolluiken voor uw dakkapel

Veel mensen die rolluiken op hun dakkapel hebben geïnstalleerd, vinden de investering absoluut de moeite waard. Ze ervaren een betere nachtrust, omdat rolluiken ervoor zorgen dat de slaapkamer volledig verduisterd wordt. Ook als het in de zomer nog licht is. Voor kleine kinderen die zomers lastig in slaap kunnen komen of juist heel vroeg wakker zijn, zijn rolluiken ook een ideale oplossing voor een beter nachtrust.

Rolluiken voor uw dakraam

Hoewel de meeste rolluiken worden ontwikkeld voor verticale ramen, zijn er zeker ook merken die zich hebben gespecialiseerd in het produceren van luiken voor schuine ramen, zoals een dakraam. Een rolluik voor dakramen valt binnen de categorie voorzetrolluiken en is in verschillende stijlen en modellen verkrijgbaar. Afhankelijk van uw budget kunt u bij dakraamrolluiken kiezen voor het handmatig of elektronisch bedienen van het systeem.

Rolluiken voor uw deur

Om het dieven nog moeilijker te maken, raden de specialisten aan om rolluiken voor uw deuren te plaatsen. Vooral bij winkel- of bedrijfspanden zijn deze zogenaamde roldeuren een zeer effectief anti-diefstal middel. Net zoals bij een rolluik voor ramen, kunt u ook bij een rolluik voor uw deur kiezen voor een opbouw-, inbouw,- of voorzetrolluik.

Rolluik voor uw appartement?

Rolluiken bieden goede bescherming van uw woning. Ook als u in een appartement in Helmond woont is het mogelijk om rolluiken te laten plaatsen. Hierdoor zijn uw ramen en deuren beveiligd tegen inbraak én houdt u de zon buiten. Informeer wel bij de VvE of u toestemming heeft om dit te laten doen.

Rolluiken of screens?

Wanneer u een rolluik wilt zonder verduistering, is het slim om voor screens te gaan. Deze lijken in veel opzichten op een rolluik, ze gaan namelijk net als een rolluik strak langs het raam open en dicht. Daarnaast houden screens uw woning ook koel, net als een rolluik. Beide varianten bieden zonwering voor in uw woning. Echter is een rolluik inbraakwerend en screens niet. Het is ook mogelijk een rolluik te combineren met knikarmscherm. Een knikarmscherm is in feite ook zonwering, maar dan niet strak langs het raam.

Rolluik met hor

Wilt u graag een rolluik in combinatie met een hor, zodat insecten buiten blijven? Dat is gelukkig een optie. Het rolluik dat inbraakwerend is en als pantser dient voor uw ramen of deuren, heeft ook een aparte bak waar de rolhor in zit. Handige bijkomstigheid: zowel de hor als het rolluik zijn apart van elkaar te bedienen. Meer weten over een rolluik met hor? Een rolluikexpert uit Helmond geeft u graag advies.

Rolluiken schoonmaken Helmond

Gebruik voor het schoonmaken van uw rolluiken, nooit agressieve middelen zoals azijn. Dit kan namelijk doffe plekken veroorzaken. Schoonmaken met een spons en lauw sopje zorgt voor een langere levensduur en een nette uitstraling van uw lamellen aan zowel de binnen- als buitenkant. Eén of twee keer per jaar uw rolluiken schoonmaken is voldoende. Eventueel kunt u voor extra bescherming, na het schoonmaken uw lamellen insmeren met wax. Een waxlaag stoot het vuil af en zorgt ervoor dat de lamellen van uw rolluiken langer mooi blijven.

Tip: De binnenkant van de lamellen kunt u het beste schoonmaken door de kap van uw rolluik te verwijderen. Door het rolluik steeds een beetje verder te laten zaken, is de binnenkant van alle lamellen gemakkelijk te bereiken.

Tevreden klanten

“Onze zolder werd in de zomer erg warm en benauwd, dus we wilden een dakraam rolluik laten plaatsen. We kregen 3 offertes toegestuurd en kozen de goedkoopste specialist. Die heeft het rolluik inmiddels keurig gemonteerd.”
A. van Heijnsbergen – Helmond

klantervaring heijnsbergen

“Toen de bouw van onze nieuwbouwwoning van start ging, hebben wij gekozen voor het plaatsen van inbouwrolluiken. Via rolluiken-expert vonden wij een specialist die ons een scherp aanbod deed.”
B. Buitendijk – Utrecht

klantervaring buitendijk

Bekende merken van rolluiken

Zoals u ziet, staat u voor een aantal keuzes wanneer u een rolluik gaat kopen en laat plaatsen. Een van de keuzes is het merk. Welk merk u kiest is volledig afhankelijk van waar u naar op zoek bent en wat uw wensen zijn. Er zijn verschillende aanbieders als het op rolluiken aankomt. Lees hieronder meer!

Somfy

Wanneer u kiest voor elektronische bestuurde rolluiken, dan adviseren wij om deze te bestellen bij Somfy. Somfy is een Frans internationaal bedrijf dat zich richt op de verkoop van producten die elektrisch of automatisch worden bestuurd. Zij bieden elektrische oplossingen aan voor prijzen vanaf €100,- tot €280,-. Alle artikelen die door Somfy geleverd worden zorgen voor een groot comfort, zijn energiebesparend en verhogen de inbraakveiligheid.

Heroal

Bij het traditionele familiebedrijf Heroal hebt u de keuze uit meer dan 25 soorten rolluiken, die zowel een met de hand als elektrische besturing kunnen hebben. Het voordeel van de luiken van Heroal is dat deze gemaakt worden van aluminium. Dankzij dit materiaal zijn de luiken zeer sterk en zijn ze tevens inbraakwerend, licht van gewicht en weerbestendig. Om de isolatiewaarde van uw pand in Helmond te verbeteren worden de lamellen gevuld met isolatieschuim.

Verano

Als u wilt profiteren van een uitstekend wooncomfort, dan zijn de opbouw- en inbouwrolluiken van Verano een goede keuze. Bij Verano bieden ze vier verschillende modellen luiken aan: de RV 40, RV 41 ecoline, RV 49 Safe en Jaloezie Rolluiken. Wilt u tijdens de wintermaanden uw woning lekker warm houden en in de zomer verkoeling vinden? Maak dan de keuze voor één van de hoog kwalitatieve producten van Verano. Wij informeren u graag verder.


Besparen op het plaatsen van rolluiken?

Vergelijk offertes van diverse rolluiken experts en kies de vakman met de scherpste prijs.

Gratis offertes vergelijken

Winsol

Natuurlijk is zonbescherming niet alleen functioneel, het heeft tevens een esthetische waarde. Bij Winsol besteedt men extra aandacht aan de uitstraling van hun inbouw-, opbouw- en voorzetrolluiken. Zo krijgt u bij het bestellen van het product een waaier met alle beschikbare kleuren, waaruit u een keuze kunt maken. Zo kan het rolluik zo goed mogelijk aansluiten bij de uitstraling van uw pand in Helmond. Vraag via het contactformulier naar de prijzen en voorwaarden.

Smits

Eén van de merken die veel verkocht wordt aan mensen met een beperkt budget is Smits. Bij Smits verkoopt men drie verschillende submerken. Best Buy: artikelen met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Maatwerk van Smits: voor rolluiken op maat gemaakt. En Designer Jan des Bouvrie: voor zonwering in een unieke stijl en design. Koopt u zonbescherming bij Smits? Dan bent u verzekerd van een hoge kwaliteit en lange levensduur van het gekochte product.

Roma

Bij Roma bent u aan het juiste adres voor alle soorten rolluiken: zowel inbouwrolluiken als opbouwrolluiken en voorzetrolluiken. Daarnaast was Roma het eerste bedrijf dat zich specialiseerde in het produceren van rolluiken voor dakramen en schuine ramen. Dit betekent dat hun innovaties op dit gebied die van andere merken ver vooruitstreven. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of prijzen van dakraamrolluiken? Aarzel dan niet om ons webformulier in te vullen.

rolluik montage voor particulieren en bedrijven

Rolluik kopen Helmond? Voor bedrijven én particulieren

Rolluiken plaatsen is niet alleen voor huizen en appartementen een vorm van beveiliging. Bedrijven willen natuurlijk ook voorkomen dat er wordt ingebroken. De vakmannen uit ons netwerk in Helmond installeren zowel luiken bij particulieren én bij bedrijven. Er is de laatste jaren steeds meer vraag naar extra beveiligingsmogelijkheden zoals rolluiken, roldeuren of rolpoorten. Een rolpoort sluit de toegang van een balie of garage. Deze beveiligingsmogelijkheden zijn een effectieve methode om inbrekers te vertragen. Laat u in één keer meerdere luiken plaatsen? mogelijk krijgt u kwantumkorting op het monteren!

Woning Helmond beveiligen met rolluiken

U wilt uw woning veiliger maken tegen inbrekers? Dan zijn rolluiken een goede optie. Het is namelijk zo dat inbrekers vaak ramen en deuren gebruiken om in te breken. U kunt het beste elektrische rolluiken met metalen lamellen kiezen, deze zijn het meest lastig open te breken. Wilt u extra beveiliging op het luik? Plaats dan een extra slot, zodat de lamellen niet meer omhoog kunnen.

Belangrijk is wel om te controleren of de rolluiken het keurmerk Politiekeurmerk Veilig Wonen hebben. Het PVW voldoet aan strikte eisen op het gebied van sociale veiligheid en inbraakpreventie. Meer informatie hierover? Ga naar politiekeurmerk.nl.


Bij u in de provincie:

Eindhoven | Tilburg | Breda | Den Bosch | Helmond | Roosendaal

Rolluikenspecialist uit Helmond inschakelen: de voordelen

 • De rolluikspecialist uit Helmond deelt zijn productkennis graag en adviseert u over de mogelijkheden.
 • Jarenlange ervaring van de specialist zorgt voor snelle en vakkundige montage.
 • De rolluikspecialist beschikt over het juiste gereedschap om voor uw dakraam of -kapel een rolluik te monteren.
 • Garantie op montage wordt door bijna alle rolluikspecialisten gegeven. Raadpleeg de door u ontvangen offertes of vraag het aan uw specialist.

Besparen op de kosten van een rolluikenexpert uit Helmond?

U kiest ervoor om rolluiken te kopen en te laten plaatsen. Rolluiken zijn er, zoals gezegd, in allerlei soorten, materialen en met verschillende bedieningsmogelijkheden. Van inbouwrolluiken en voorzetrolluiken tot opbouwrolluiken. Of u nu voor elektrische rolluiken of de handmatige variant kiest: de keuze is reuze.

Bent u benieuwd naar de kosten?

U komt direct in contact met een rolluikexpert uit Helmond door offertes aan te vragen via het offerteformulier. Meerdere experts sturen u dan een offerte toe. Door deze onderling te vergelijken, vindt u een expert uit Helmond en omgeving én bespaart u op de kosten!

Start de gratis offerteaanvraag!