Rolluiken Enschede

Wanneer het gaat om zonwering, zijn rolluiken in Enschede erg populair. Een rolluik biedt naast zonwering nog vele voordelen. Inbouw-, opbouw- of voorzetrolluiken zorgen voor een aangename binnentemperatuur en veel privacy. Daarnaast verkleint u met alle rolluiktypes de kans op een inbraak!

Ben u geïnteresseerd in het plaatsen van rolluiken en bent u benieuwd welke mogelijkheden u heeft?

Op deze pagina leest u meer over de verschillende rolluiksoorten, de kosten en handige tips voor het onderhouden en schoonmaken. Een rolluikexpert uit Enschede is u graag van dienst met het plaatsen van voorzetluiken, een reparatie of vakkundig advies. Wilt u besparen op uw aankoop? Vergelijk kan vrijblijvend offertes van rolluikspecialisten uit Enschede.

Start de gratis offerteaanvraag!

De voordelen van rolluiken

Wanneer u opbouw- of inbouwrolluiken laat installeren door een expert in Enschede, profiteert u van enorm veel voordelen. Allereerst zorgen de rolluiken natuurlijk voor een goede zonwering, net als een knikarmscherm. Daarnaast bieden de rolluiken een verhoogde privacy doordat inkijk van buitenaf verhinderd wordt. U behaalt een verhoogde veiligheid, zeker met extra opties zoals anti-optilveren. Ook isoleren rolluiken uw woning, waardoor het ’s zomers lekker koel blijft en ’s winters juist heerlijk warm. De extra isolatie brengt uw energierekening flink omlaag! De belangrijkste voordelen op een rij:

 • Goede zonwering
 • Verhoogde privacy
 • Verkleint de kans op inbraak
 • Betere isolatie

Gratis offertes aanvragen

Vraag vrijblijvend diverse offertes aan via het offerteformulier.

Vergelijk offertes

Vergelijk op uw gemak diverse offertes van bedrijven uit uw buurt.

Bespaar tot 40%

Kies voor het bedrijf met de beste offerte en bespaar tot 40% op uw rolluik.


Navigeer op deze pagina naar:


Rolluiken op maat laten maken

Alle rolluiksoorten zijn in standaardafmetingen te koop. Als uw ramen echter afwijkende afmetingen hebben, zijn verschillende rolluiktypes ook op maat te krijgen. De afmetingen worden dan precies afgestemd op de grootte van het kozijn. Daarnaast bepaalt u zelf de kleur van de zijgeleiders, de kleur en het materiaal van de lamellen en de bedieningsmogelijkheden en de bedieningszijde van het rolluik. Zo stelt u uw eigen unieke rolluiken op maat samen. Een rolluikspecialist uit Enschede adviseert u graag over alle mogelijkheden om uw eigen rolluiken op maat te laten maken.

rolluiken Enschede

Welke soorten rolluiken zijn er?

Er zijn diverse soorten rolluiken verkrijgbaar. Hieronder leest u meer over inbouw-, opbouw- en voorzetrolluiken. Het hangt van uw wensen en type woning af welke variant voor u het meest geschikt is. Naast de keuze voor het rolluiktype, heeft u ook keuze uit verschillende materiaalsoorten, zoals aluminium, pvc en hout.

Ga snel naar: Inbouwrolluiken  |  Opbouwrolluiken  |  Voorzetrolluiken  |  Elektrische rolluiken


inbouwrolluiken plaatsen Enschede

Inbouwrolluiken

De inbouwrolluiken zijn, vanwege de strakke afwerking, zeer populair bij nieuwbouwwoningen. Dit komt doordat de rolluikkast van de inbouwrolluiken in de gevel verwerkt zijn.

Hiervoor wordt een uitsparing boven het raam gemaakt, zodat de kast van binnen én van buiten niet zichtbaar is.

De lamellen rollen hierdoor ook vlak voor het raam langs, waardoor de wind niet onder de inbouwrolluiken kan komen. Het nadeel van inbouwrolluiken zijn de relatief hoge montagekosten. Omdat bij oudere woningen in Enschede de buitenmuren meestal niet heel breed zijn, is het vaak geen optie om de rolluikkast van de inbouwrolluiken hierin te verwerken. Wilt u uw bestaande woning in Enschede uitrusten met nieuwe luiken? Kijk dan naar de mogelijkheden voor opbouwrolluiken of voorzetrolluiken.

Een inbouwrolluik van pvc of aluminium met handmatige bediening kost, exclusief montage, gemiddeld tussen de €90,- en €160,- per m². Voor een elektrisch rolluik met afstandsbediening beginnen de prijzen gemiddeld bij zo’n €480,- per m² inclusief btw.

opbouwrolluiken plaatsen Enschede

Opbouwrolluiken

Opbouwrolluiken zijn van buitenaf eveneens niet zichtbaar, want deze worden in plaats van in de gevel, volledig achter de gevelmuur geplaatst. Dit houdt in dat het plaatsen van opbouwrolluiken een stuk eenvoudiger en daarmee ook voordeliger is.

Opbouwrolluiken zijn een geschikte keuze in het geval van renovatie en nieuwbouw. Opbouwrolluiken vormen als het ware één geheel met uw kozijn. Omdat de rolluikkast lucht- en winddicht is, bent u verzekerd van de beste isolatie. Wilt u verzekerd zijn van een optimale beveiliging en investeren in inbraakwerend materiaal? Dan is het mogelijk de opbouwrolluiken uit te rusten met een ophefbeveiliging en veiligheidsgeleider.

Opbouwrolluiken van aluminium of pvc zijn verkrijgbaar vanaf €250,- per m². Deze prijs is inclusief btw en handmatige bediening, maar exclusief montage. Voor een elektrisch opbouwrolluik met afstandbediening betaalt u tussen de €450,- en €600,- per m².

montage voorzetrolluiken Enschede

Voorzetrolluiken

De montage van voorzetrolluiken is stukken eenvoudiger dan die van opbouw- en inbouwrolluiken. Bij de installatie is er namelijk geen breekwerk nodig.

De rolluikkast kan op twee verschillende manieren geplaatst worden: op de dag of in de dag. Op de dag houdt in dat de kast boven het kozijn op de gevel bevestigd wordt. In de dag houdt in dat de voorzetrolluiken tussen twee muren worden gemonteerd. De voorzetrolluiken hebben daardoor een iets minder strakke uitstraling, maar de prijs is ook een stuk gunstiger. Bovendien profiteert u met voorzetrolluiken van dezelfde voordelen als bij andere soorten rolluiken.

De gemiddelde prijs voor een voorzetrolluik van pvc of aluminium met handmatige bediening ligt, exclusief montage, tussen de €150,- en €200,- per vierkante meter. Wilt u een voorzetrolluik met afstandsbediening? Dan betaalt u gemiddeld tussen de €400,- en €500,- per m².


Elektrische rolluiken Enschede

Wilt u optimale luxe? Dan is het verstandig om te kiezen voor elektrische rolluiken. U kunt de luiken dan op elektrische wijze openen en sluiten en zelfs automatiseren. Via sensoren worden de luiken automatisch geopend of gesloten bij felle zon of schaduw.

Een belangrijk voordeel van elektrische luiken, is dat deze een betere bescherming tegen inbraak bieden dan handmatige luiken. Waar u bij elektrische luiken wel rekening mee moet houden, is het feit dat deze duurder in aanschaf zijn. Ook zijn de montagekosten een stuk hoger, omdat de montage een stuk ingewikkelder is dan die van handmatige rolluiken.


Opbouw-, voorzet- en inbouwrolluiken tegen de scherpste prijs!

Vergelijk vrijblijvend offertes en bespaar tot wel 40% op de kosten.

Gratis offertes vergelijken

Wat kosten rolluiken in Enschede?

De prijzen voor opbouw-, voorzet- en inbouwrolluiken verschillen per situatie. Uiteraard speelt het soort rolluik een grote rol in de totale kosten, maar ook de besturing, het materiaal en de montagekosten zijn van invloed op de kosten. In het volgende overzicht vindt u een globale prijsindicatie.

Per rolluik betaalt u bijvoorbeeld €90,- tot €600,- euro, afhankelijk van de grootte en het materiaal. Voor de montage liggen de prijzen tussen €100,- en €200,-. De prijzen voor de besturing van de luiken liggen tussen €10,- en €250,- en zijn afhankelijk van uw keuze voor de bedieningssoort. Bent u benieuwd naar de exacte kosten? Vraag dan vrijblijvend een aantal offertes van experts in Enschede aan.


Prijstabel: prijs rolluik inclusief montage

Onderdeel van rolluikPrijs per rolluik, inclusief btw*Omschrijving
Rolluik€90,- tot €600,-Afhankelijk van afmetingen (1x1m tot 3x3m) en materiaalsoorten (kunststof tot aluminium)
Bediening€10,- tot €250,-Handmatige of elektrische bediening
Montagekosten€100,- tot €200,-Afhankelijk van afmetingen rolluik en wijze van plaatsing

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Vraag voor exacte prijsberekeningen gratis en vrijblijvend offertes aan.

Welke factoren beïnvloeden de prijs?

U ziet in de voorgaande prijstabel dat de prijzen van rolluiken erg variëren. Dat komt omdat er veel factoren van invloed zijn op de prijs. Aluminium lamellen kosten bijvoorbeeld meer dan kunststof lamellen. Kiest u voor elektrisch bedienen? Dan betaalt u een hogere prijs dan wanneer u de lamellen handmatig wilt bedienen.

Gemiddeld genomen liggen de montagekosten ongeveer tussen de €100,- en €200,- per rolluik. Ook verschillen de montagekosten per specialist. Daarom is het altijd verstandig om diverse rolluikexperts uit Enschede met elkaar te vergelijken.


Meer informatie over de prijzen?

Vul het offerteformulier in en ontvang gratis en vrijblijvend offertes op maat!

Gratis offertes vergelijken

rolluik montage Enschede

Montage van rolluiken

Veel mensen vergelijken de montage van een rolluik met het installeren van een knikarmscherm. Maar bij het plaatsen van voorzet- en inbouwrolluiken komt veel meer kijken. Een rolluik kan bijvoorbeeld op de muur of op een kozijn gemonteerd worden. Om beschadigingen aan uw gevel en rolluik te voorkomen is het verstandig de montage uit te besteden aan een expert uit Enschede.

Montage op de muur

Laat u nieuwe voorzetrolluiken plaatsen op de muur? De vakman begint dan met het boren van kleine gaten in uw gevel om de luiken te monteren en om de bedieningsonderdelen te plaatsen. Daarna monteert hij de omkasting en de zijgeleiders. Als die goed hangen, plaatst hij de lamellen. Voordat u het rolluik in gebruik kan nemen, zal de expert de besturing plaatsen en het systeem afstellen.

Montage op het kozijn

Wilt u opbouwrolluiken op het kozijn laten plaatsen? De vakman boort dan als eerste gaten in het kozijn waarin bedieningsonderdelen geplaatst kunnen worden. Vervolgens plaatst hij de omkasting, de geleiders en daarna de lamellen, waarbij hij ervoor zorgt dat alles waterpas hangt. Door het goed afstellen van het systeem regelt de vakman en goede besturing. U geniet binnen een dag van uw nieuwe rolluiken!

Rolluiken op de juiste manier afstellen

Het is verstandig om de montage van alle rolluiktypes over te laten aan een specialist. Die heeft namelijk de juiste materialen en ruime kennis van de systemen om het plaatsen vlekkeloos te laten verlopen. Onderschat ook het afstellen niet.

Met het goed afstellen zorgt een expert ervoor dat het luik precies ver genoeg in- of uitrolt als u het opent of sluit. U voorkomt daarmee dat de lamellen te ver omhoog gaan, of juist te ver doorzakken als u het luik sluit. Het afstellen is een precies klusje, maar een rolluikexpert draait er zijn hand niet voor om.

Rolluiken vervangen Enschede

Werkt de besturing van uw inbouwrolluiken niet meer goed? Zijn uw opbouwrolluiken verouderd? Als herstellen door reparatie niet meer mogelijk is, is het verstandig de luiken te laten vervangen door een vakman. Door uw luiken te vervangen, krijgt uw huis een vernieuwd aanzien. Bovendien weet u dan zeker dat alles weer goed werkt. Als u uw rolluiken laat vervangen, heeft u keuze uit veel verschillende materialen, kleuren en andere opties.

Een rolluikexpert uit Enschede vertelt u graag meer over de mogelijkheden voor het vervangen van inbouw- of voorzetrolluiken. In de volgende prijstabel vindt u gemiddelde kosten voor het vervangen van alle rolluiktypes. Bij het vervangen verwijdert de vakman eerst de oude luiken, waarna hij verdergaat met het plaatsen en afstellen van de nieuwe.

Een rolluik demonteren

Wilt u uw inbouwrolluiken vervangen? De werkzaamheden van een rolluikexpert beginnen dan met het demonteren van de oude luiken. Over het afvoeren van het sloopafval hoeft u zich geen zorgen te maken, ook dat wordt voor u geregeld. Na de demontage worden de nieuwe luiken gemonteerd. Het demonteren van alle rolluiktypes kost tussen €40,- en €80,-.

Prijstabel: prijzen rolluiken vervangen

OnderdelenGemiddelde prijs* per rolluikOmschrijving
Rolluik€90,- tot €600,-Van kunststof tot aluminium en van klein (1x1m) tot groot rolluik (3x3m)*
Bediening€10,- tot €250,-Van handmatige tot elektrische bediening
Demontage oude rolluiken€40,- tot €80,-Het verwijderen en afvoeren van uw oude rolluiken
Montage nieuwe rolluiken€100,- tot €200,-Het monteren van een klein of groot rolluik en de wijze van plaatsing

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen, per rolluik inclusief btw. Vraag voor exacte prijzen gratis offertes aan via het offerteformulier.

Rolluik reparatie Enschede

Zijn uw voorzetrolluiken nog in een goede conditie, maar is er een onderdeel kapotgegaan? Beschadigingen zijn in de meeste gevallen eenvoudig op te lossen met een reparatie. Aan het koord of in de rolluikmotor is het vaakst een reparatie nodig. Ouderdom zorgt er vaak voor dat deze onderdelen niet meer goed werken en dat herstellen nodig is. Maar een vakman helpt u ook met een reparatie van de lamellen of het juist afstellen van het systeem. Met een snelle reparatie geniet u snel weer van uw rolluik. Veelvoorkomende reparaties:

 • een reparatie van een rolluikblad;
 • een reparatie van het koord;
 • reparatie van de rolluikmotor;
 • vervangen van de bediening.

materiaalsoorten rolluik

Welke materiaalsoort voor uw rolluik?

Rolluiken zijn verkrijgbaar in diverse materialen. Elk materiaal heeft zo z’n eigen uitstraling, voor- en nadelen en prijs. Zo is er voor elk budget een geschikte oplossing te vinden. In Enschede heeft u de keuze uit:

Bent u op zoek naar goedkoop materiaal? Dan is PVC de beste keuze. Door de manier waarop dit geproduceerd wordt, is dit erg voordelig in aanschaf. Wilt u juist een authentieke uitstraling realiseren, dan is hout wellicht de beste optie. Voor een optimale beveiliging is het juist weer verstandig om te kiezen voor robuust materiaal, zoals aluminium.

Pvc rolluiken

PVC luiken zijn verkrijgbaar in een breed aanbod aan kleuren en designs, zodat u zelf bepaald welke uitstraling uw huis in Enschede krijgt. Kies bijvoorbeeld voor dezelfde kleur als uw kozijnen om eenheid te creëren. Of ga voor een compleet andere kleur. PVC is tevens verkrijgbaar in een variant met houtlook, zodat u de uitstraling van echt hout kunt nabootsen. De gemiddelde kosten voor een rolluik van pvc, exclusief montage, liggen tussen de €90,- en €150,- per m².

Houten rolluiken Enschede

Hout is in Enschede nog altijd enorm populair. Vooral bij oudere woningen met houten kozijnen lijkt de keuze voor een houten rolluik voor de hand te liggen. Dit materiaal heeft een warme en elegante uitstraling en is bovendien in verschillende kleuren te schilderen. Houd er wel rekening mee dat dit natuurlijke materiaal meer onderhoud vereist en doorgaans een minder lange levensduur heeft.

Aluminium rolluiken

Aluminium heeft een robuuste uitstraling en schrikt inbrekers af. Bovendien is het metaal enorm sterk, waardoor dit zeker de beste keuze is wanneer u de woning of het bedrijfspand in Enschede optimaal wilt beveiligen. Ook is dit materiaal is te koop in diverse kleuren. Kies voor antraciet voor een elegante uitstraling of vraag een expert uit Enschede naar de andere mogelijkheden. Exclusief montage betaalt u voor rolluiken van aluminium gemiddeld tussen de €100,- en €250,- per m².

De bedieningsmogelijkheden van een rolluik

Wilt u uw opbouwrolluiken vervangen? Of wilt u inbouwrolluiken laten monteren in uw nieuwbouwwoning? Eén van de keuzes die u moet maken is die uit verschillende bedieningsmogelijkheden. Handmatig bedienen is een budgetvriendelijke optie, en met een elektrische besturing kiest u voor meer gemak. Ook besturing op afstand is mogelijk. Hieronder leest u meer over de verschillende bedieningsmogelijkheden.

Ga snel naar: Handmatige bediening  |  Elektrische bediening  |  Bediening op afstand


Handmatige bediening

Vindt u het niet erg om zelf de handen uit de mouwen te steken voor het bedienen van uw opbouwrolluiken? Een handmatig bediend rolluik is een budgetvriendelijke optie. Bij een bandopwinder en koordopwinder trekt u de band of het koord naar beneden om de luiken te openen. Bij een slingerstang draait u deze voor het bedienen van de luiken. De prijs van de handmatige bedieningsoptie ligt tussen €10,- en €20,-.

elektrische rolluiken Enschede

Elektrische bediening

Zoekt u een gemakkelijke manier om uw inbouwrolluiken te bedienen? Bij elektrisch bediende luiken bestuurt u alle rolluiktypes met een schakelaar op een muur binnenin uw huis. Met een simpele druk op de knop sluit of opent u de luiken. Er zijn bij deze bedieningsmanier ook extra opties te installeren, zoals een tijdschakelaar. Met kosten tussen €80,- tot €250,- laat u elektrische besturing plaatsen.

Bediening op afstand

Zoekt u een manier om uw inbouw- of voorzetrolluiken vanaf de bank te bedienen? Dit is mogelijk met een elektrische besturing in combinatie met een afstandsbediening. Sommige leveranciers leveren alle rolluiktypes waarbij het mogelijk is deze via een app op uw mobiele telefoon te bedienen. In de volgende prijstabel ziet u dat de prijs voor een afstandsbediening tussen €215,- en €550,- ligt.

Prijstabel: kosten van de soort bediening

Soort bedieningGemiddelde meerprijs*Bediening via:
Handmatige bediening€10,- tot €20,- – slingerstang
– band of koord
Elektrische bediening€80,- tot €250,- – draaischakelaar
– sleutelschakelaar
– tijdschakelaar
Afstandsbediening€215,- tot €550,- -buismotor en zender

*Let op: Let op: dit zijn gemiddelde kosten. De prijs is per rolluik, inclusief btw. Vraag voor exacte kosten gratis offertes aan.


De bedieningsmogelijkheden van een rolluik

Bekijk welke mogelijkheden er zijn met betrekking tot de bediening van een rolluik.


Ombouwen naar elektrisch?

Wanneer u op dit moment gebruik maakt van handmatige rolluiken, kunt u een expert uit Enschede inschakelen om deze te automatiseren. Het is ook mogelijk de luiken zelfstandig om te bouwen naar een elektrisch exemplaar. Dit doet u met behulp van een rolluikmotor. Het oprolmechanisme vervangt u door de motor, en in principe bent u dan klaar. Wilt u de luiken ook op afstand kunnen bedienen? Schakel dan een expert uit Enschede in. Hij zal een zender en ontvanger installeren, zodat u de luiken met slechts één druk op de knop kunt openen.

Waar laat u het rolluik plaatsen?

Rolluiken zijn niet alleen mogelijk voor ramen in verticale muren, maar ook op andere plekken op uw woning is het mogelijk ze te laten monteren. Zo bieden rolluiken ook op een dakkapel, voor een dakraam of zelfs voor een deur verschillende voordelen, zoals minder inkijk en een verbeterde isolatie en inbraakpreventie. Hieronder leest u meer over de opties.

Ga snel naar: Rolluik voor dakkapel  |  Rolluik voor dakraam  |  Rolluik voor deur  |  Rolluik voor appartement


Rolluiken voor uw dakkapel

Een dakkapel geeft veel extra licht in huis, maar heeft als nadeel dat er van buitenaf ook meer inkijk naar binnen is. De installatie van rolluiken biedt voldoende privacy in uw slaapkamers. Een bijkomend voordeel is dat dit voor optimale verduistering zorgt, zodat u ’s avonds in het donker beter kunt slapen. Zo bespaart u de kosten op verduisterende (rol)gordijnen.

Rolluiken voor uw dakraam

Steeds vaker worden er ook rolluiken voor dakramen geplaatst. Een dakraamrolluik zorgt voor voldoende verduistering en een goede isolatie. Dakraamrolluiken zijn op diverse manieren te bedienen: handmatig, middels een draaistang of tuimelluik. Bij een tuimelluik draait u het dakraam 180 graden, waarna u het luik zelf op de gewenste hoogte vast kunt klikken. Veel klanten uit Enschede kiezen echter voor elektrische besturing middels een schakelaar.

Rolluiken voor uw deur

Wist u dat u niet alleen uw ramen met rolluiken kunt uitrusten, maar ook uw deur middels een rolluik kunt beveiligen? Hiermee behaalt u een optimale besparing op uw energierekening, omdat u geen warmte via de deur meer verliest. Daarnaast maakt u het inbrekers nagenoeg onmogelijk om uw woning in Enschede binnen te dringen.

Rolluik voor uw appartement?

Woont u in een appartement en wilt u graag opbouwrolluiken of voorzetrolluiken laten monteren? Vraag dan eerst toestemming bij de VvEE. Voorzet- en opbouwrolluiken kunnen een negatieve uitstraling van het appartementencomplex tot gevolg hebben. Daarom mag het plaatsen alleen met toestemming van de vergadering gebeuren, tenzij anders beschreven is in het huishoudelijk reglement.

Rolluiken of screens?

Rolluiken hebben als voordeel dat ze op warme dagen de warmte en felle zonnestralen buiten houden, waardoor het binnen heerlijk koel blijft. Zoekt u een goede zonnewering, maar geen verduistering. Dan zijn screens een goed alternatief voor rolluiken. Screens gaan ook strak langs uw raam open en dicht, maar zijn voorzien van een zonwerend doek waardoor u zelf nog wel naar buiten kunt kijken. Het blijft in huis optimaal koel en ook inkijk van buiten wordt met dit zonwerend doek voorkomen.

Rolluik met hor

Wilt u bij een geopend rolluik voorkomen dat insecten in uw woning komen? Dan is een rolluik met hor hor de oplossing voor u. De lamellen en de insectenwerende hor zitten in dezelfde bak, maar zijn los van elkaar elektrisch of handmatig te bedienen. Daarnaast is de hor uv-bestendig. Zo geniet u van alle voordelen van rolluiken, terwijl de hor vervelende insecten in alle seizoenen buitenhoudt.

Rolluiken schoonmaken Enschede

Natuurlijk worden de lamellen van de luiken aangetast door weer en wind. Om de levensduur te bevorderen is schoonmaken erg verstandig. Gebruik hier geen bijtende of andere agressieve schoonmaakmiddelen voor, omdat dit het oppervlak beschadigt.

U heeft in principe voldoende aan een mild sopje en een zachte spons of doek. De buitenkant van de rolluikbladen kunt u eenvoudig schoonmaken. De binnenkant vereist iets meer precisie. Dit doet u door de rolluikkast te openen. Daarna kunt u de bladen één voor één schoonmaken. Eventueel kunt u alle bewegende onderdelen smeren met teflonspray, zo blijft alles soepel werken en voorkomt u problemen door slijtage.

Tevreden klanten

“Onze zolder werd in de zomer erg warm en benauwd, dus we wilden een dakraam rolluik laten plaatsen. We kregen 3 offertes toegestuurd en kozen de goedkoopste specialist. Die heeft het rolluik inmiddels keurig gemonteerd.”
A. van Heijnsbergen – Enschede

klantervaring heijnsbergen

“Toen de bouw van onze nieuwbouwwoning van start ging, hebben wij gekozen voor het plaatsen van inbouwrolluiken. Via rolluiken-expert vonden wij een specialist die ons een scherp aanbod deed.”
B. Buitendijk – Utrecht

klantervaring buitendijk

Bekende merken van rolluiken

Als u rolluiken (op maat) wilt laten plaatsen, komt u al snel verschillende merknamen tegen. Ieder merk heeft eigen expertises waar het in uitblinkt. Hieronder leest u meer over de meest bekende merken en hun kwaliteiten. Een rolluikspecialist uit Enschede geeft u graag deskundig advies over de beste keuze voor u.

Somfy

Bent u op zoek naar een hoog kwaliteit elektronisch bedieningssysteem? Kijk dan eens bij de elektronische producten van Somfy. Zij leveren enkelvoudige motorsturingen en uitgebreide besturingssystemen inclusief sensoren en besturing op afstand tegen aantrekkelijke prijzen. Deze besturingssystemen kunnen van toepassing zijn op inbouw- en opbouwrolluiken en voorzetrolluiken. Heeft u interesse in geautomatiseerde rolluiken met sensoren zodat u er geen omkijken meer naar heeft? Vraag informatie aan bij de experts!

Heroal

Zoekt u voorzetrolluiken die inbraakwerend zijn en een uitstekende geluidsisolatie hebben? Dan zijn de rolluiken van Heroal een aanrader. Deze fabrikant richt zich zowel op wooncomfort als privacy en veiligheid. Een Heroal rolluik kan zowel bij nieuwbouw, renovatie en verbouw geplaatst worden. Naast rolluiken produceren ze ook deur- en raamsystemen, gevelsystemen en roldeursystemen. Dit Duitse bedrijf heeft vele dealers in Nederland zitten met een landelijke dekking. Meer informatie of prijzen? Vraag ernaar bij de vakman.

Verano

Bij Verano is de aandacht gefocust op isolatie en duurzaamheid. Inbouw- en opbouwrolluiken van dit merk houden uw pand te Enschede koel in de zomer en warm in de winter. Zo bespaart u dankzij de rolluiken op uw stookkosten. Een duurzame win-win situatie voor een hoogwaardig kwaliteitsproduct. Prijzen van Verano luiken liggen nogal uiteen. Voor het goedkoopste model betaalt u een dikke €100,-. Het duurste model met veel opties kost ongeveer €900,-. Weet u al wat voor rolluik u wilt of wilt u meer informatie over dit merk en zijn toepassingen? Neem contact op.


Nieuwe rolluiken in Enschede laten plaatsen?

Vergelijk offertes van diverse rolluiken experts en kies de vakman met de scherpste prijs.

Gratis offertes vergelijken

Winsol

Of u nu kiest voor inbouwrolluiken, voorzetrolluiken, of opbouwrolluiken, de producten van Winsol zijn zowel functioneel als stijlvol. U hebt de keuze uit diverse materialen, en een ruime waaier aan kleuren voor onder andere de lamellen, opbouwkast en onderlat. Qua lamellen kunt u kiezen uit pvc en aluminium materialen. Wilt u uw woning of pand in Enschede nog veiliger maken? Kies dan voor de versterkte lamellen en geleiders van Winsol en zorg ervoor dat u ongewenste bezoekers niet makkelijk uw woning inkomen.

Smits

Naast de Best-Buy productielijn van Smits, waarbij de focus ligt op de prijs-kwaliteit verhouding en een snelle levertijd, kunt u bij Smits tevens kiezen voor een maatwerk productie of de productielijn die is ontstaan in samenwerking met Jan des Bouvrie. Dit Nederlandse bedrijf doet het goed in de zonwering industrie. Al veel klanten zijn blij gemaakt met het plaatsen van dit merk. Benieuwd naar de prijzen of opties bij u thuis? Laat u informeren door een professionele vakman. Vraag kosteloos meerdere prijsoffertes aan bij u in de buurt.

Roma

De ontwerpers van Roma hebben zich gespecialiseerd in het ontwerpen van unieke rolluik constructies voor onder meer schuine ramen en dakramen. Zo profiteert men bij Roma van rolluiksysteem met een aluminium pantser en een eenvoudige motorbediening. Ze gebruiken hiervoor twee verschillende soorten kasten voor opbouwrolluiken. Een standaard kast en een omkasting met een dikkere wand. Roma heeft 180 kleuren in het assortiment. De kleur mogelijkheden voor uw rolluiken zijn dus eindeloos!

rolluikenspecialist Enschede

Rolluik kopen Enschede? Voor bedrijven én particulieren

Niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven zijn de experts uit Enschede in te schakelen voor de montage, een reparatie of het afstellen van alle rolluiktypes en rolpoorten. Een rolluik biedt namelijk niet alleen voor particulieren, maar ook op bedrijfspanden veel voordelen. Met een rolpoort sluit u de toegang van bijvoorbeeld een balie of garagebox goed af. Met het plaatsen van een metalen rolluik voorkomt u dat buitenstaanders bij uw bedrijf naar binnen kijken en vergroot u de veiligheid van het pand.

Woning Enschede beveiligen met rolluiken

Zoals eerder gezegd bieden rolluiken naast zonwering ook inbraakwerende voordelen. U voorkomt met een rolluik niet dat er bij u wordt ingebroken, maar het inbraakproces wordt wel erg vertraagd. Daardoor schrikken voorzet- en inbouwrolluiken potentiële inbrekers af. Wilt u nog meer beveiliging? Met een slot op de luiken kunnen de lamellen niet meer omhooggeduwd worden, maar blijven ze op hun plek. Controleer of nieuwe opbouw- of voorzetrolluiken zijn voorzien van het politiekeurmerk Veilig Wonen voor de inbraakpreventiekwaliteiten.


Bij u in de provincie:

Enschede | Zwolle | Hengelo | Deventer | Almelo | Kampen

Rolluikenspecialist uit Enschede inschakelen: de voordelen

 • U verkleint de kans op beschadigingen door een verkeerde montage.
 • Wanneer er toch beschadigingen ontstaan bent u hiervoor verzekerd.
 • U bent gegarandeerd van een optimale isolatie en inbraakveiligheid.
 • U bespaart uzelf een hoop moeite en energie.

Besparen op de kosten van een rolluikenexpert uit Enschede?

Bent u geïnteresseerd in opbouwrolluiken? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden qua materiaal en kleuren van opbouw-, voorzet- of inbouwrolluiken? Wilt u een reparatie laten uitvoeren? Een expert uit Enschede informeert en adviseert u graag over de verschillende soorten rolluiken. Bovendien bent u via met de offerteservice altijd verzekerd van de beste prijs.

Via het offerteformulier vraagt u eenvoudig offertes aan van rolluikspecialisten uit Enschede en omgeving. Vergelijk de prijzen en kies de vakman met het beste aanbod. Deze service is gratis en geheel vrijblijvend. Zit er geen passend aanbod voor u bij? Geen probleem: u zit nergens aan vast.

Start de gratis offerteaanvraag!