Verano rolluiken plaatsen?

Gratis & vrijblijvend

Verano rolluiken

Verano rolluiken Het bedrijf is in opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot waar begrip in de zonwering branche. Verano levert garagedeuren, buiten- en binnen zonwering en rolluiken. Comfort staat bij Verano hoog in het vaandel, daarom bieden zij comfort voor in en om het huis. Daarbij kunt u denken aan een lekkere schaduwplek in uw tuin door nieuwe zonwering, of creëer extra veiligheid door rolluiken te plaatsen. De mogelijkheden bij Verano zijn groot.

Wilt u meer weten over een Verana rolluik? Op deze pagina leest u er alles over. Om te besparen op uw nieuwe rolluiken is het verstandig om gratis offertes met scherpe prijzen te vergelijken. Deze vraagt u eenvoudig aan via het offerteformulier.

Start nu uw gratis offerteaanvraag.

De offerteaanvraag is natuurlijk geheel gratis en vrijblijvend. U krijgt inzicht in de prijzen en zit dus nergens aan vast.

Rolluiken

Uw woning is een plek waar u zich veilig moet voelen en waar uw privacy moet hebben, een rolluik biedt u die zekerheid. Naast dat deze uw woning beschermen, hebben zij meer handige functies zoals een isolerende, verduisterende en geluidswerende functies. In de wintermaanden houden de rolluiken van Verano uw woning lekker warm en in de zomer zorgen zij voor verkoeling in uw woning. Verano biedt keuze uit vier verschillende modellen rolluiken:

  • RV 40
  • RV 41 ecoline
  • RV 49 safe
  • Jaloezie rolluiken

RV 40

Verano RV 40 is een populaire rolluik en wordt veel aangeschaft. Dit komt door een goede prijs/kwaliteit verhouding. Deze rolluik scoort hoog op isolatie, veiligheid en geluidswering. Daarnaast heeft u ook verschillende keuzes qua bediening. U kunt kiezen voor een afstandsbediening of een tijdsklok, die u van afstand kunt openen en sluiten. Bij deze bediening is mogelijk om er nog een anti-optilbeveiliging op te laten zetten om uw beveiliging nog meer te verbeteren. Een RV 40 met handbediening te uiteraard ook verkrijgbaar. De lamellen zijn in 15 verschillende kleuren leverbaar.

RV 41 ecoline

De RV 41 van Verano is ideaal voor een mensen met een kleiner budget. Deze rolluik scoort weliswaar wat lager op de isolatiewaarde maar scoort uitstekend op de andere punten. Het is een goede rolluik voor de kleinere ramen. De luiken zijn te verkrijgen in 9 verschillende kleuren, u heeft keuze uit zachte witte kleuren, bosgroen, staalblauw en nog veel meer. Gaat u voor comfort en voor een elektrische of voor een handmatige bediening? De elektrische bediening en of een tijdsklok bieden u de mogelijkheid om door op een druk op de knop de luiken te openen of te laten zakken. Bij de handmatige bediening heeft u keuze uit een draaistang of een bandopwinder.


Meer weten over de kosten en mogelijkheden?

Vraag gratis en vrijblijvend tot wel 6 offertes aan van specialisten.


RV 49 safe

De naam zegt al wat voor rolluik dit is, het is een extra veilige luik. Het complete systeem is van massiever en zwaarder materiaal gemaakt. Op dit rolluik zit standaard een anti-optilbeveiliging en is onmogelijk om op te tillen vanaf de buitenkant. Storing is bij dit model niet aan de orde, de lamellen van het luik zijn namelijk onderling verbonden. Daardoor kunnen de lamellen niet verschuiven of vastlopen. De rolluik is standaard voorzien van een elektromotor. Met één druk op de knop opent en sluit u de rolluiken. Heeft u er een tijdsklok op zitten dan openen en sluiten de rolluiken zich op de vooraf ingestelde tijden.

Jaloezie rolluiken

Verano jaloezie rolluiken is een mix tussen een jaloezie en een rolluik. De rolluiken zijn verduisterend en maken het onmogelijk om naar buiten te kijken. Een jaloezie rolluik maakt het mogelijk om toch naar buiten te kijken. In zomer kunt u ervoor kiezen om de lamellen te kantelen, zo komt de zon niet binnen maar wordt het niet geheel donker in de woning. Daarnaast komt er wel een lekker frisse lucht naar binnen en kunt u lekker naar buiten kijken. In de nacht doet u de jaloezie rolluiken dicht voor verduistering. De rolluiken worden met een elektro motor geleverd en kunnen bedient worden met een afstandsbediening of een wandschakelaar. Dit model is in 8 verschillende kleuren te verkrijgen. Tevens is er de mogelijkheid om de jaloezie rolluiken te voorzien van horgaas om insecten buiten de deur te houden.

Prijzen

De prijzen van de Verano rolluiken variëren omdat de bediening hierin een grote rol speelt. De beginprijzen heeft u hier op een rijtje:

  • Rolluik RV 40 (vanaf €200)
  • Rolluik RV 41 ecoline (vanaf €100)
  • Rolluik RV 49 safe (vanaf €890)
  • Jaloezie rolluik (vanaf €600)

De prijs is berekend op basis van een handmatige bediening en van een afmeting van 1 x 1 meter. Voor een elektrische bediening betaalt u €100 meer. Bent u benieuwt naar de exacte prijzen voor het voorzien van uw woning van Verano rolluiken? Vraagt u dan vrijblijvend offertes aan.