Smits rolluiken plaatsen?

Gratis & vrijblijvend

Smits rolluiken

Smits Rolluiken Smits is zowel leverancier als fabrikant van veel verschillende producten. De specialisten die de zonwering verkopen, worden bevoorraad vanuit vestigingen in Cuijk. Smits levert veel producten waaronder markiezen, knikarmschermen, screens, rolluiken en nog veel meer. De producten van Smits worden in drie merken verkocht:

  • Best buy Smits
  • Maatwerk van Smits
  • Designer Jan des Bouvrie

De best buy staat voor een goede prijs-/ kwaliteitsverhouding met een snelle levertijd. Wilt u iets op maat laten maken dan bent u het beste af bij de maatwerk van Smits en wilt u totaal iets anders en stijlvol? Neemt u dan eens een kijkje bij de Designer Jan des Bouvrie.

Ook nieuwe rolluiken laten plaatsen? Start nu uw gratis offerteaanvraag.

Verschillende rolluiken

Smits levert verschillende soorten rolluiken, 3 verschillende types. Een rolluik biedt u meer veiligheid, isolatie en verduistering. Doordat de rolluiken van aluminium zijn gemaakt houdt het inbrekers buiten de deur. De rolluiken bevorderen de isolatie van uw woning en u zult gaan besparen op uw energierekening. In de avond als u gaat slapen wilt u dat het lekker donker is op uw slaapkamer. Rolluiken bieden verduistering in een kamer, er komt weinig tot geen licht door van buiten. Bij Smits heeft u keuze uit 3 soorten rolluiken.

  • Lite BBS
  • Mini-Rolluiken
  • S1000

Lite BBS

Lite BBS is een rolluik tegen een scherpe prijs. Het is een kwalitatief hoogstaand product dat volledig uit kwaliteitsonderdelen bestaat. Door de aluminium lamellen draagt de Lite BBS mee aan een betere isolatie van uw woning en de inbraakveiligheid. De rolluik wordt standaard met een elektrische motor geleverd en inclusief een draaischakelaar.


Meer weten over de kosten en mogelijkheden?

Vraag gratis en vrijblijvend tot wel 6 offertes aan van specialisten.


Mini-Rolluiken

Deze rolluiken zijn van de beste materialen gemaakt en hebben daardoor een lange levensduur. Door een speciale coating die op de luiken wordt gespoten zijn de luiken kras en verkleur bestendiger. Net als de Lite BBS rolluik hebben de Mini-Rolluiken een isolerende, verduisterende en een inbraakwerende werking. De Mini-Rolluiken worden ook standaard geleverd met een motor die wordt bediend met een schakelaar. De mogelijkheden voor een afstandsbediening en/of een tijdsklokschakelaar zijn aanwezig. Zo kunt u van afstand de rolluiken bedienen of u laat ze op vaste tijdstippen openen of sluiten met de tijdsklokschakelaar.

S1000

De S1000 is een rolluik die als eerste mini rolluik het Politiekeurmerk ‘Veilig wonen’ mag dragen. Door zijn dikke pantser en dikwandige geleiders wordt het bijna onmogelijk om in te breken. Vooral door het uniek blokkeersysteem op de rolluik. Doordat het luik van aluminium gemaakt is, zal de rolluik niet gevoelig zijn voor corrosie. Door de dikke laag van aluminium is uw woning beter geïsoleerd. De warmte kan er in de zomer niet doorheen komen en in de winter kan de warmte niet verdwijnen uit uw woning. De rolluiken isoleren uw woning niet alleen van warmte maar ook van geluid, het geluid van buiten en binnen wordt ook uitstekend geïsoleerd. De S1000 wordt ook standaard geleverd met een elektromotor en wandschakelaar. De mogelijkheden om de rolluik met een afstandsbediening of tijdsklokschakelaar uit te breiden zijn ook aanwezig.

Prijzen

Net als bij andere bedrijven hangt het bij Smits ook af van het model en de grootte van het rolluik wat de prijs gaat worden. De standaard prijs voor een rolluik met een handmatige bediening begint bij een prijs van rond de €200,- per vierkante meter. Wat de prijs voor de rolluiken sterk beïnvloeden zijn de diverse bedieningen waar u uit kan kiezen. U begrijpt natuurlijk wel dat een rolluik die u kunt besturen met een afstandsbediening duurder uitvalt dan een rolluik met een handmatige besturing. Zoek van te voren goed uit wat u wilt hebben en wat de verwezenlijking hiervan gaat kosten. Vraag vrijblijvend offertes aan en inventariseer wat voor u de beste optie is.