Heroal rolluiken plaatsen?

Gratis & vrijblijvend

Heroal rolluiken

Heroal rolluiken Heroal is van oudsher een familiebedrijf dat gevestigd is in Duitsland. Door de jaren heen is het bedrijf sterk gegroeid tot het bedrijf dat ze nu zijn. Het bedrijf telt nu ongeveer 800 medewerkers op drie verschillende locaties. Zij zijn gespecialiseerd in verschillende producten zoals, raam-, deur-, gevel-, rolluik- en roldeursystemen. Op deze pagina leest u meer over de rolluiken van Heroal.

Nieuwe rolluiken? Start nu uw gratis offerteaanvraag.

Vergelijk gratis offertes met scherpe prijzen en bespaar op de kosten! Vul vandaag nog het offerteformulier in en u ontvangt spoedig een aantal gratis offertes van rolluikspecialisten.

Verschillende rolluiken

Het assortiment van Heroal telt rond de 25 verschillende type rolluiken die zowel handmatig als elektrisch te bedienen zijn. De rolluiken van Heroal worden gemaakt van aluminium, dit is uitermate sterk en daardoor ook inbraakwerend en weer bestendig. De lamellen worden gevuld met isolatieschuim om de isolatiewaarde van uw woning te verbeteren. De rolluiken van Heroal worden in 4 verschillende types onderverdeeld:

  • Geïntegreerde hor
  • Schuifluiken
  • Geëxtrudeerde rolluiken
  • RS hybrid
Heroal is erg innovatief en brengt steeds nieuwe producten op de markt. Zo produceren zij o.a. rolluiken met een geïntegreerde hor. Zo bent u ook beschermt tegen insecten als u uw raam open wilt zetten. Het mooie aan dit systeem is, u kunt de rolluik en de hor afzonderlijk van elkaar bedienen. De schuifluiken bieden uw woning bescherming tegen inkijk en de zon. Door de vaste en bewegende lamellen kunt u ze helemaal naar wens verstellen. De geëxtrudeerde rolluiken zijn gemaakt van geperst aluminium, dat maakt de rolluiken extra sterk. Dit maakt uw woning nog meer inbraakwerend. RS hybrid is een combinatie van een rolluik en zonwering. Van buiten bent u beschermt tegen het weer en inbrekers en kunt u genieten van verduistering voor in het huis. De binnenkant is gemaakt van textiel waardoor de rolluik het uiterlijk krijgt van zonwering.


Meer weten over de kosten en mogelijkheden?

Vraag gratis en vrijblijvend tot wel 6 offertes aan van specialisten.


Veiligheid

Een rolluik van Heroal biedt bescherming tegen inbrekers en tegen het geweld van de natuur. Zo zijn bijna alle rolluiken opgewassen tegen harde wind en hagelbuien. Dit komt door een 2 laags coating van dikke lak en een dubbelwandige aluminium beplating. Dit houdt zowel het weer als inbrekers buiten de deur.

Prijzen

Heroal gaat voor het beste kwaliteit voor elk geleverd product, dit is terug te vinden aan de certificaten die voorzien zijn op het product. Elk verschillend product heeft zijn eigen prijs. Wat het grote verschil in prijs maakt, is de bediening die op het product zit. Gaat u voor een handmatige of een elektrische bediening? Een handmatige rolluik kost gemiddeld €130 met vierkante meter. Een elektrische rolluik kost gemiddeld €250 per vierkante meter. Voor exacte prijzen is het mogelijk om vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Offertes voor rolluiken aanvragen

Bent u aan het overwegen om inbraakwerende rolluiken aan te schaffen en op zoek naar meer informatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en kosteloos offertes aan van rolluiken leveranciers. Zo kunt u de diverse aanbiedingen vergelijken en de voor u juiste keuze maken.