Dakraam rolluiken plaatsen?

Vergelijk gratis offertes en bespaar!

Gratis & vrijblijvend

Dakraam rolluiken

Veel gezinnen hebben tegenwoordig hun zolder omgebouwd tot slaapkamer. Vaak hebben ze er dan een groot zolderraam ingezet voor meer daglicht. In de nacht als uw kind gaat slapen wilt u natuurlijk wel dat het donker is. Met dakraam rolluiken kunt u de zolder, zo goed als, helemaal verduisteren. Naast dat de rolluiken voor verduistering zorgen, zorgen zij ook voor een goede isolatie. Zij houden de warmte binnen. Gaat de zon schijnen? Dan doet u de rolluiken open voor de warmte van de zon.

Start gratis offerteaanvraag.

U ontvangt gratis en vrijblijvende offertes van experts uit de regio. Deze offertes zijn geheel zonder verplichtingen. Dus u zit nergens aan vast. Vergelijk de aanbiedingen en bespaar op de kosten.

Een merk kiezen

Er zijn verschillende merken die dakraam rolluiken aanbieden. U moet wel weten dat een rolluik vaak alleen past op een dakraam van het zelfde merk. Zo kunt u bijvoorbeeld alleen rolluiken van Roto en Velux op een bijpassend raam monteren. Deze rolluiken passen niet op een ander raam van een ander merk. Weet u niet wat voor merk dakramen u heeft? Bestaat er van uw dakraam merk geen rolluik? Dan hebben wij een mooie deal voor u. Bij Roma hebben zij de Roma Werso, dit rolluik past op alle typen dakraam.

Verschillende bedieningen

Rolluiken hebben een aantal soorten bedieningen, handmatige en elektrische. De handmatige bediening kunt u bedienen met draaistang of een tuimelluik. Met draaistang kunt u kiezen hoever u het rolluik opent of sluit. Met het tuimelluik moet u het dakraam 180 graden draaien, het tuimelluik klikt zichzelf vast. Dit komt omdat het tuimelluik met een klik-systeem werkt. De elektrische bediening, deze werken met een elektrische motor. Door middel van een afstandsbediening of een schakelaar kunt u het luik openen of laten zakken. Met de afstandsbediening bepaalt u zelf de stand van het rolluik.

Prijzen

De prijzen voor een dakraam rolluik lopen erg uiteen doordat er verschillende bedieningen zijn. De prijzen van een dakraam rolluik met een afmeting van 90 x 120 cm liggen tussen de €375,- en de €850,-. De exacte prijs is afhankelijk van het model dat u kiest en de bediening. Een handmatig rolluik begint rond de €380,- een elektrische rolluik begint rond de €400,-. Dan heeft u ook nog een Solar rolluik. Die werkt op zonne-energie en heeft dus geen bedrading nodig. Deze komen vaak met afstandsbediening. Deze rolluiken beginnen met een prijs van €700,-. Wilt u de exacte prijzen weten voor uw nieuwe dakraamrolluik? Vraagt geheel vrijblijvend offertes aan. De gelieerde leveranciers sturen u een volledig overzicht van de prijzen en mogelijkheden.

Start de gratis offerteaanvraag!