Rolluiken met Somfy?

Gratis & vrijblijvend

Somfy rolluiken

Somfy rolluiken Somfy is een groot Frans bedrijf met 68 filialen in 54 landen over 5 continenten. Het bedrijf maakt, doordat ze wereldwijd actief zijn, een grote omzet. Met 8 productiecentra in verschillende landen kunnen ze wereldwijd aan de vraag van klanten voldoen. Met 270 miljoen klanten moeten de 8 productiecentra goed draaien, daarom werken er ruim 6000 mensen bij het bedrijf. In Nederland heeft Somfy ook een vestiging. Hier zijn de werknemers bezig met logistiek en verkoop van de producten in Nederland. Het gaat over producten die u elektrisch of die automatisch worden bestuurd zoals, rolluiken, tuinhekken, garagedeuren, zonwering en verlichting. Op deze pagina leest u alles over dit merk. Wilt u rolluiken laten plaatsen op uw woning?

Start nu uw gratis offerteaanvraag.

Vul het offerteformulier in en u ontvangt een aantal gratis offertes van rolluikspecialisten uit uw regio. Door te vergelijken bespaart u op de kosten! Deze offerteaanvraag is geheel zonder verdere verplichtingen.

Rolluiken van Somfy

Somfy is een merk dat de bediening voor uw rolluik levert. Zij bieden u veel mogelijkheden als het gaat om de bediening van uw rolluiken. U heeft keuze uit een aantal soorten bedieningen, wandschakelaar, afstandsbediening of geheel automatisch. Dit bedrijf maakt het ook mogelijk om met uw smartphone of tablet uw luiken te bedienen. U geniet van veel voordelen als u een rolluik van Somfy laat installeren.

Groot comfort

Het comfortgehalte van een Somfy rolluik is erg groot. Alle elektrische rolluiken zijn zeer gemakkelijk te bedienen met een afstandsbediening of een wandschakelaar. De rolluiken worden in verschillende groepen verdeelt. Met uw afstandsbediening zet u uw rolluiken vervolgens op de gewenste stand. Gaat u echter voor nog meer comfort, dan kunt u het beste een Somfy-Tahoma aanschaffen. Hiermee bedient u al uw Somfy producten met uw smartphone of tablet. Wat hier een groot voordeel van is, is dat deze rolluiken over een ontvanger beschikken. Er hoeven op deze manier geen kabels gelegd te worden. Het is daarom ook mogelijk om Somfy-Tahoma in een later stadium aan te schaffen.

Energiebesparend

De Sunis is de zender in de rolluik die de kracht van de zon op elk moment van de dag opmeet. Omdat de zender dit doet weet hij precies wanneer hij de rolluik moet sluiten of openen. In de winter zal Sunis precies weten wanneer de zon te weinig kracht heeft, hij zal vervolgens de luiken sluiten om zo warmte verlies tegen te gaan. In de zomer weet de zender precies wanneer de zon te warm is, op dit moment sluiten de luiken zich vanzelf. Op die manier hoeft u geen gebruiken van airco in uw woning. Dit is energiebesparend voor u.


Meer weten over de kosten en mogelijkheden?

Vraag gratis en vrijblijvend tot wel 6 offertes aan van specialisten.


Inbraakveiligheid

Een rolluik zal bijdragen aan de inbraakveiligheid van uw woning. Als u van huis gaat dan sluit u de rolluiken met een druk op de knop. Door de anti optilvering is het voor inbrekers onmogelijk om de rolluiken op te tillen. Somfy heeft zelfs een simulatie modus voor zijn rolluik. Deze openen en sluiten op verschillende momenten. Zo lijkt het net alsof u thuis bent, terwijl u in de werkelijkheid op vakantie bent bijvoorbeeld.

Aanschafprijzen

De buismotoren hebben allemaal hun eigen prijzen, afhankelijk van het model. De motoren worden in de oprolbuis van het rolluik gemonteerd, vandaar de naam buismotoren. Het is mogelijk om een Somfy motor aan te schaffen voor €99. De duurste motoren zijn rond de €279. De motoren die met een schakelaar worden bediend zijn de goedkoopste varianten van €99. Heeft u liever een afstandsbediening om uw rolluiken te bedienen? Dan komt u snel uit op een bedrag van €279. Er zijn nog meer extra opties beschikbaar die hier nog bij kunt krijgen. Voor deze extra opties komt er nog een extra bedrag boven op het standaard bedrag op.