Rolluiken laten plaatsen?

Gratis & vrijblijvend

Rolluiken merken

Wanneer u op zoek bent naar rolluiken, dan komt u ontzettend veel verschillende merken tegen. Elk merk heeft z’n eigen voordelen en eigen prijs. Eén ding is zeker: een rolluik is een grote verrijking van uw woning. Rolluiken doen tegenwoordig veel meer dan de zon blokkeren: het verkleint de kans op inbraak, verbetert de isolatie en vergroten de privacy.

Weet u niet welk merk de beste keuze is? Op deze pagina vindt u meer informatie over de producten van de populaire merken. Zo krijgt u een indruk van waar ieder merk in uitblinkt. Wilt u meer informatie over het verschil in prijzen? Vul dan het offerteformulier in om gratis offertes te ontvangen!

Start nu uw gratis offerteaanvraag.

Heroal

Heroal rolluikenHeroal is een Duits merk dat snel is gegroeid door de jaren heen. Heroal heeft 25 type rolluiken in het assortiment. De luiken zijn gemaakt van aluminium, dat is uitermate sterk en daardoor inbraakwerend. Daarbij spuit Heroal ook een speciale coating dat de luiken weersbestendig maken. De luiken van Heroal zijn in twee types verdeeld. Er bestaan onder andere varianten met een geïntegreerde hor. Een rolluik met een geïntegreerde hor spreekt voor zich, er zit een hor verwerkt in tussen de lamellen. Dit biedt vele voordelen. Het luik is gemaakt van geperst aluminium dat het rolluik nog sterker maakt. Dat is ideaal tegen inbrekers. Het heeft nog meer voordelen, het is extra geluidswerend, isolerend en biedt maximale bescherming tegen inkijk.

Verano

Verano rolluikenVerano is een bedrijf dat zich sinds 1990 al bezig houdt met het produceren van een betaalbaar rolluik. Een rolluik is al duur genoeg maar moet mogelijk worden gemaakt voor iedereen. Daarom is de prijs/kwaliteit verhouding erg goed bij Verano ten opzichte van andere merken. Naast betaalbaarheid staat privacy ook hoog in het vaandel bij Verano. Het is niet de bedoeling dat iedere voorbijganger zomaar naar binnen kan kijken. Net als alle andere merken bieden de luiken van Verano ook voor een goede isolatie, verduistering, geluidswering en zonwering. Met de ecoline is het mogelijk voor een ieder om een rolluik aan te schaffen. Tevens zijn deze rolluiken te verkrijgen in verschillende kleuren om ze zo bij uw woning te matchen.

Winsol

WinsolWinsol is begonnen met het produceren en het leveren van rolluiken vanaf 1932. Door de tijd heen is Winsol overgestapt van hout naar PVC. Net als aluminium is PVC zeer sterk en houdt de boeven buiten de deur. Een groot voordeel van PVC is dat de rolluik van PVC in veel verschillende kleuren te verkrijgen is. De voordelen blijven hetzelfde, goed isolerend, verduisterend en geluidswerend. Bij Winsol zijn ook garagerolluiken te verkrijgen die u met een druk op de knop kunt openen. Niet alleen de garagedeuren zijn met een elektrische besturing te verkrijgen, ook alle rolluiken zijn te verkrijgen met een elektrische bediening of met een tijdsklokschakelaar. De tijdsklokschakelaar gaat op vast ingestelde tijden open of sluiten dan automatisch.

rolluiken merken

Smits

Smits rolluikenSmits is zowel leverancier al fabrikant van zijn producten. Smits heeft een aantal verkoop lijnen waar u uit kunt kiezen, best buy, maatwerk en designer producten van Jan des Bouvrie. Een rolluik van best buy heeft een zeer goede prijs/ kwaliteit verhouding. Wilt u iets specifieks? Dan kunt u terecht bij het maatwerk voor uw specifieke opdrachten. Bent u geheel aan iets nieuwe en trendy ’s toe? Dan heeft Smits de Jan des Bouvrie lijn voor u. Natuurlijk zijn al deze luiken ook net zo isolerend, geluidswerend, verduisterend en zonwerend. U heeft keuze uit verschillende kleuren en bedieningen. De handmatige bedieningen zijn altijd goedkoper dan de elektrische varianten. De elektrische varianten geven u daarentegen meer comfort.

Somfy

Somfy rolluikenSomfy is al jarenlang één van de bekendste merken in Nederland. Het werd opgericht in Frankrijk in 1969 en is intussen verkrijgbaar in 60 verschillende landen. Somfy levert verschillende soorten binnen- en buitenzonwering: terraszonwering, screens en uiteraard elektrische rolluiken. Daarnaast biedt Somfy verschillende producten op het gebied van raamdecoratie, beveiliging en domotica. De producten van Somfy staan vooral bekend om hun goede isolatie en veiligheid. Somfy doet er alles aan om de kwaliteit van hun elektrische rolluiken steeds verder te verbeteren. U bent bij dit merk dan ook aan het juiste adres als u uw huidige handmatige zonwering wilt laten automatiseren. Somfy biedt verschillende soorten rolluikmotoren aan, waarmee u geniet van een optimale luxe.

Roma

Roma rolluikenRoma is een bedrijf waar de technologie nooit stil staat en zijn de andere merken een stapje voor. Zo was Roma het eerste met het uitbrengen van het dakraamrolluik en het rolluik voor scheve ramen. Bij veel gezinnen wordt de zolder omgebouwd tot een slaapkamer, daar wordt dan ook vaak een dakraam geplaatst. Roma zorgt voor extra comfort en heeft daarvoor een rolluik ontworpen die u handmatig of met een elektrische bediening kunt bedienen. Veel moderne woningen hebben schuine ramen, wilt u deze toch voorzien van rolluiken? Dan bent u bij Roma aan het juiste adres! Net als de andere merken hebben de rolluiken van Roma ook alle voordelen als het gaat om kleur, bediening, isolatie, verduistering, zon- en geluidswering.

Ieder merk voor een scherpe prijs

Niemand wil te veel betalen voor nieuwe rolluiken. Via ons netwerk vraagt u gemakkelijk meerdere offertes aan. Door de prijzen van verschillende merken te vergelijken weet u al snel welk merk voor u de voordeligste optie is. Vaak denken mensen dat zij bij een rolluikspecialist vast zitten aan één of een aantal merken. Dit is uiteraard niet het geval: de specialisten leveren allemaal een ruim aanbod aan merken zodat u volop de keuze heeft. De specialist adviseert u vervolgens over de mogelijkheden én prijs zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt!

Offerte aanvragen

Wilt u binnenkort nieuwe rolluiken laten plaatsen? Of wilt u uw huidige rolluik vervangen met een nieuw, elektrisch exemplaar? Met zoveel verschillende verkrijgbare merken, bent u ongetwijfeld benieuwd naar het verschil in prijs en kwaliteit. Wij zijn een netwerk van rolluikspecialisten, werkzaam in het hele land. Via ons netwerk vraagt u eenvoudig meerdere offertes aan bij experts uit uw eigen regio. Vergelijk de prijzen en kies zo de specialist met het beste aanbod! Het aanvragen van offertes is gratis en helemaal vrijblijvend: u zit dus nergens aan vast.