rolluiken merken

Rolluiken merken

Tegenwoordig zijn er heel wat merken rolluiken op de markt. Elk merk heeft zijn voordelen maar ook zijn eigen prijs. Één ding is zeker, een rolluik is een grote verrijking voor uw woning of pand. Tegenwoordig zijn rolluiken niet alleen meer voor bescherming tegen inbrekers maar bieden ze ook bescherming tegen de felle zon en werken ze verduisterend. Dat is ideaal als u bijvoorbeeld in het weekend lekker uit kan slapen. Een aantal merken zijn verkrijgbaar met vele extra’s zoals horren tussen de lamellen. Zo kunt u uw woning laten doorluchten op een warme zomerse dag en toch het ongedierte buiten het huis houden. Als laatste grote voordeel dat alle rolluiken hebben (dit gaat op voor alle merken) is dat ze een isolerende werking hebben. In de winter houden ze de warmte binnen en in de zomer de koele lucht. Hieronder leest u meer over de verschillende merken.

Heroal

Heroal rolluikenHeroal is een Duits merk dat snel is gegroeid door de jaren heen. Heroal heeft 25 type rolluiken in het assortiment. De luiken zijn gemaakt van aluminium, dat is uitermate sterk en daardoor inbraakwerend. Daarbij spuit Heroal ook een speciale coating dat de luiken weersbestendig maken. De luiken van Heroal zijn in twee types verdeeld.
Er bestaan varianten met een geïntegreerde hor en geëxtrudeerde varianten. Een rolluik met een geïntegreerde hor spreekt voor zich, er zit een hor verwerkt in tussen de lamellen. Dit biedt vele voordelen. Het geëxtrudeerde luik is gemaakt van geperst aluminium dat het rolluik nog sterker maakt. Dat is ideaal tegen inbrekers. Het heeft nog meer voordelen, het is ook extra geluidswerend, isolerend en biedt maximale bescherming tegen inkijk.

Verano

Verano rolluikenVerano is een bedrijf dat zich sinds 1990 al bezig houdt met het produceren van een betaalbaar rolluik. Een rolluik is al duur genoeg maar moet mogelijk worden gemaakt voor iedereen. Daarom is de prijs/kwaliteit verhouding erg goed bij Verano ten opzichte van andere merken. Naast betaalbaarheid staat privacy ook hoog in het vaandel bij Verano. Het is niet de bedoeling dat iedere voorbijganger zomaar naar binnen kan kijken. Net als alle andere merken bieden de luiken van Verano ook voor een goede isolatie, verduistering, geluidswering en zonwering. Met de ecoline is het mogelijk voor een ieder om een rolluik aan te schaffen. Tevens zijn deze rolluiken te verkrijgen in verschillende kleuren om ze zo bij uw woning te matchen.

Winsol

WinsolWinsol is begonnen met het produceren en het leveren van rolluiken vanaf 1932. Door de tijd heen zijn zij overgestapt van hout naar PVC. Net als aluminium is PVC zeer sterk en houdt de boeven buiten de deur. Een groot voordeel van PVC is dat de rolluik van PVC in veel verschillende kleuren te verkrijgen is. De voordelen blijven het zelfde, goed isolerend, verduisterend en geluidswerend. Bij Winsol zijn ook garagerolluiken te verkrijgen die u met een druk op de knop kunt openen. Niet alleen de garagedeuren zijn met een elektrische besturing te verkrijgen, ook alle rolluiken zijn te verkrijgen met een elektrische bediening of met een tijdsklokschakelaar. De tijdsklokschakelaar gaat op vast ingestelde tijden open of sluiten dan automatisch.

Smits

Smits rolluikenSmits is zowel leverancier al fabrikant van zijn producten. Smits heeft een aantal verkoop lijnen waar u uit kunt kiezen, best buy, maatwerk en designer producten van Jan des Bouvrie. Een rolluik van best buy heeft een zeer goede prijs/ kwaliteit verhouding. Wilt u iets specifieks? Dan kunt u terecht bij het maatwerk voor uw specifieke opdrachten. Bent u geheel aan iets nieuwe en trendy ’s toe? Dan heeft Smits de Jan des Bouvrie lijn voor u. Natuurlijk zijn al deze luiken ook net zo isolerend, geluidswerend, verduisterend en zonwerend. U heeft keuze uit verschillende kleuren en bedieningen. De handmatige bedieningen zijn altijd goedkoper dan de elektrische varianten. De elektrische varianten geven u daarin tegen wel meer comfort.

Roma

Roma rolluikenRoma is een bedrijf waar de technologie nooit stil staat en zijn de andere merken een stapje voor. Zo was Roma het eerste met het uitbrengen van het dakraamrolluik en het rolluik voor scheve ramen. Bij veel gezinnen wordt de zolder omgebouwd tot een slaapkamer, daar wordt dan ook vaak een dakraam geplaatst. Roma zorgt voor extra comfort en heeft daarvoor een rolluik ontworpen die u handmatig of met een elektrische bediening kunt bedienen. Veel moderne woningen hebben schuine ramen, wilt u deze toch voorzien van rolluiken? Dan bent u bij Roma aan het juiste adres! Net als de andere merken hebben de rolluiken van Roma ook alle voordelen als het gaat om kleur, bediening, isolatie, verduistering, zon- en geluidswering.

Ieder merk voor een scherpe prijs

U wilt niet te veel betalen voor het voorzien van uw woning van rolluiken. Bij ons is het mogelijk om van alle merken vrijblijvend een offerte aan te vragen. Wij bieden u vervolgens een scherpe prijs voor alle merken. Uw woning voorzien van rolluiken is geen goedkope klus. Het is daarom gemakkelijk om gelijk de scherpste prijs te krijgen voor de klus. Heeft u een voorkeur voor één van de merken hierboven genoemd omdat u bijvoorbeeld schuine ramen heeft? Bij Rolluiken expert heeft u snel en gemakkelijk een offerte voor uw neus liggen met wel een hele scherpe prijs voor de klus!

Offerte aanvragen

Bij Rolluiken expert vraagt u heel gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aan bij één van deze merken. Indien u voorkeur heeft voor een bepaald soort rolluik, geef dat dan in uw beschrijving aan, dan kunnen wij er rekening mee houden. Het is natuurlijk ook mogelijk om van alle merken een offerte te ontvangen. De merken zullen u vervolgens hun scherpste prijs aanbieden. Waarom zult u nog verder zoeken als u bij Rolluiken expert gemakkelijk en snel een scherp geprijsde offerte kunt aanvragen bij alle merken? Vul eens vrijblijvend en gratis het offerteformulier in. U ontvangt de prijsopgaven op korte termijn in uw e-mail.