Inbraakwerende rolluiken plaatsen?

Vergelijk gratis offertes en bespaar!

Gratis & vrijblijvend

Inbraakwerende rolluiken

Op zoek naar een manier om de veiligheid van uw huis of winkel te vergroten? Denk dan eens aan inbraakwerende rolluiken. Een inbraakwerend rolluik is dankzij speciale anti-optilveren niet open te tillen. Op deze manier verkleint u de kans op een inbraak enorm!

Start gratis offerteaanvraag.

Op deze pagina leest u meer over de prijzen van inbraakwerende rolluiken. Ook leest u hoe vakmannen inbraakwerende rolluiken plaatsen en waarom anti-diefstal rolluiken zo populair zijn. Ook leest u meer over extra opties die u kunt toevoegen om het gebruikersgemak én de veiligheid nog meer te vergroten. Besparen op de prijzen? Vergelijk gratis offertes.

Inbraakwerende rolluiken prijzen

De prijzen voor inbraakwerende rolluiken variëren. Voor een kunststof inbraakwerend rolluik van 100cm x 100cm ligt de totaalprijs rond de €100,- tot €150,-. Voor 200cm x 200cm betaalt u gemiddeld €240,- tot €340,-.

Om de veiligheid nog meer te verbeteren is een aluminium rolluik een goed idee. Voor aluminium inbraakwerende rolluiken van 100cm x 100cm liggen de prijzen rond de €100,- tot €250,-. Voor 200cm x 200cm liggen de prijzen rond de €350,- tot €600,-.

Houd er rekening mee dat de prijzen van deze inbraakwerende rolluiken nog zonder bediening en montage zijn. Voor de bediening variëren de prijzen tussen de €10,- tot €250,- en de montage kost gemiddeld 100,- tot €200,- per rolluik. U leest op deze pagina meer over de prijzen van rolluiken.

Wat kosten inbraakwerende rolluiken?

Omschrijving Gemiddelde prijs * Afmetingen
Kunststof rolluik €100,- tot €150,- 100cm x 100cm
€240,- tot €340,- 200cm x 200cm
Aluminium rolluik €100,- tot €250,- 100cm x 100cm
€350,- tot €600,- 200cm x 200cm
Bediening €10,- tot €250,-
Anti-optilveren (per rolluik) €5,-
Montage €100,- tot €200,-
Gemiddelde maximale en minimale totaalprijs €215,- tot €1.055,-

* Dit zijn gemiddelde prijzen, inclusief btw, maar exclusief montage. Vraag voor exacte prijzen gratis en vrijblijvend offertes aan.


Besparen op uw inbraakwerende rolluiken? Vergelijk offertes!

Vergelijk de prijzen van meerdere rolluikspecialisten en kies de vakman met het beste aanbod.

Gratis offertes vergelijken

inbraakwerende rolluiken

Zijn rolluiken altijd inbraakwerend?

Door rolluiken voor uw ramen te plaatsen verkleint de kans op een inbraak. Een rolluik schrikt een gelegenheidsinbreker namelijk af, omdat het inbraakwerend rolluik een extra obstakel vormt.

Betekent dit dat alle rolluiken inbraakwerend zijn?

Nee. Hoewel een kunststof rolluik inbrekers wel afschrikt, is het niet moeilijk om deze van buitenaf te openen. Het is aan te raden om een rolluik uit te rusten met anti-optilveren en een elektrische bediening. Dit maakt uw rolluik wél inbraakwerend. Door de veilige veren en de elektrische bediening is het nagenoeg onmogelijk om de anti-diefstal rolluiken nog te openen.

Inbraakwerende rolluiken voor uw woning

Voelt u zich niet veilig in uw eigen woning? Inbraakwerende rolluiken kunnen het gevoel van veiligheid in uw woning enorm vergroten. Inbraakwerende rolluiken vertragen inbrekers enorm, waardoor de kans heel groot is dat de inbrekers al snel hun verlies nemen.

Bovendien bieden anti-diefstal rolluiken extra privacy in huis of in uw winkel. Door de inbraakwerende rolluiken van uw woning te sluiten kan niemand meer bij u naar binnen kijken. Als inbrekers niet zien dat uw handtas, laptop of andere waardevolle spullen in huis liggen, dan zullen ze minder snel inbreken dan wanneer dit wél in het zicht ligt.

Inbraakwerende rolluiken voor bedrijven

Ook voor bedrijven zijn inbraakwerende rolluiken een uitkomst. Allereerst vergroot het natuurlijk de veiligheid. Omdat er ’s avonds niemand in bedrijvenpanden aanwezig is, is dit voor veel inbrekers de ideale plek om toe te slaan. Bovendien zijn er bij een bedrijf vaak waardevolle spullen aanwezig.

Met anti-diefstal rolluiken maakt u het een inbreker zo lastig mogelijk, waardoor de kans op een geslaagde inbraak enorm klein is. Daar komt nog bij dat rolluiken vandalisme voorkomen. Ramen of deuren met een rolluik ervoor zijn natuurlijk niet kapot te slaan!

Inbraakwerend rolluik; de mogelijke opties

Laat u inbraakwerende rolluiken plaatsen? Bij een inbraakwerend rolluik heeft u de keuze uit verschillende extra opties.

Een optie die zeker van pas komt zijn anti-optilveren. Deze veren zijn een stuk stugger dan standaard rolluikveren. Doordat de veren dus een stuk sterker zijn, is een rolluik met anti-optilveren nauwelijks nog van buitenaf te openen.

Een andere optie is elektrische bediening. Als een rolluik elektrisch bediend wordt, is deze automatisch een stuk sterker dan een handmatig bediend rolluik. Dat komt omdat de inbraakwerende rolluiken steviger in hun geleiders vast zitten. Daarnaast heeft u nog verschillende keuzes uit kleur en materiaal: voor een inbraakwerend rolluik is met name aluminium erg populair!

inbraakwerend rolluik plaatsen

Inbraakwerend rolluik plaatsen

Er zijn drie verschillende manieren waarop een inbraakwerend rolluik geplaatst kan worden; als voorzetluik, als opbouwkast, of in de muur gebouwd. Inbraakwerende rolluiken hebben het beste effect als inbouwrolluiken of opbouwrolluiken. Dit komt door de betere verankering tegen de muur, waardoor de barrière voor inbrekers groter is dan bij een voorzet rolluik. In beide gevallen worden de inbraakwerende rolluiken als compleet kozijn geleverd en geplaatst.

Alle voordelen op een rij

Al met al heeft het plaatsen van inbraakwerende rolluiken bij uw huis tal van voordelen. Zo vergroot het allereerst natuurlijk de veiligheid, en ook de privacy in uw eigen huis. Daar komt nog bij dat rolluiken felle zonnestralen blokkeren en uw huis zo ook beter isoleren. ’s Winters blijft het binnen lekker warm en ’s zomers juist koel!

De belangrijkste voordelen op een rij:

  • U voorkomt een (gelegenheids)inbraak en vergroot de veiligheid in huis.
  • Een inbraakwerend rolluik vergroot de privacy in uw huis.
  • Inbraakwerende rolluiken voorkomen bovendien felle zonnestralen én vergroten de isolatie.
  • Met een inbraakwerend rolluik kunt u uw woon- of slaapkamer volledig verduisteren.

Keurmerken

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) is een keurmerk dat wordt uitgegeven door de politie in Nederland. Het label kan men toepassen op zowel volledige woningen of producten die de kans op een gelegenheidsinbraak sterk verminderen. Er zijn dan ook vele bouwproducten die het PKVW hebben ontvangen.

Wilt u inbraakwerende rolluiken laten installeren?

Vraag dan altijd naar de mogelijke keurmerken die hieraan gegeven zijn. Zit het PKVW hiertussen, dan bent u ervan verzekerd dat het rolluik een hoge kwaliteit heeft en uitermate geschikt is als beveiliging van uw bedrijf of huis. Een ander keurmerk dat wij aanraden is het SKG-keurmerk voor kunststof materialen. Meer informatie over dit keurmerk vindt u op skgikob.nl.

Ontvang gratis offertes op maat!

Overweegt u inbraakwerende rolluiken te plaatsen? Wilt u graag meer weten over de prijzen van inbraakwerende rolluiken? Of bent u nieuwsgierig naar de verschillende toepassingen van rolluiken?

Start nu uw gratis offerteaanvraag!

Vergelijk gratis en zonder verplichting de verschillende prijzen van meerdere rolluikspecialisten. Zo ziet u direct welke vakman u het beste aanbod doet! U weet zeker dat u niets te veel betaalt en bespaart tegelijkertijd tot wel 40% op de prijs van uw nieuwe inbraakwerende rolluik! U zit helemaal nergens aan vast, start daarom vandaag nog met vergelijken.

Start de gratis offerteaanvraag!