Rolhekken laten plaatsen?

Vergelijk gratis offertes en bespaar!

Gratis & vrijblijvend

Rolhekken

Rolhekken zijn de oprolbare hekwerken die u vaak bij winkels ziet. Ze zijn samengesteld uit plat- of rondstaf van staal, aluminium en/of roestvrij staal. Het doorzicht van een rolhek varieert van 60 tot 75%. Naast de inbraakwerende open rolhekken die u vaak bij winkels ziet, bestaan er ook nog de transparante, dichte rolluiken, aluminium rolluiken, geïsoleerde rolluiken, stalen rolluiken, schaarhekken en parkeergarage rolluiken die voornamelijk dienen voor de ventilatie.

Start gratis offerteaanvraag.

Wilt u een offerte aanvragen om te kijken wat de prijzen zijn van de verschillende aanbieders? Vul dan ons contactformulier in en u ontvangt binnen enkele dagen een reactie van ons.

Uw zaak veilig afsluiten

Als u uw winkel veilig wilt afsluiten dan kunt u naast de inbraakwerende open rolhekken ook schaarhekken inzetten. De schaarhekken zijn ideaal voor de wat kleinere panden terwijl de open rolhekken toepasbaar zijn voor grotere uitvoeringen tot 60m2. Mocht u vaak last hebben van vandalisme dan zijn de stalen rolluiken een uitkomst. Winkeliers voor wie de zichtbaarheid van de winkel na sluitingstijd erg belangrijk is, zoals juweliers hebben met een transparaat rolluik een mooi visitekaartje voor de winkel. Het uitzicht van deze rolluiken bedraagt 85%. Parkeergarage rolhekken hebben een speciaal ontwerp door mate van koppelschakels wat ze uitermate geschikt maakt voor het veilig afsluiten van uw parkeergelegenheid.

De voordelen van een rolhek

De voordelen van een rolhek zijn dat uw op een esthetische manier uw bedrijf afsluit voor ongewenste indringers. Een ander voordeel is dat er weinig onderhoud aan een rolhek zit en ze een eenvoudige bediening hebben. U kunt een rolhek kiezen die bij u bedrijf past en zo voorziet in de behoefte aan ventilatie en doorzicht van de winkel. Juist omdat er zoveel verschillende mogelijkheden zijn van aluminium tot schaarhekken kunt u een rolhek het visitekaartje van uw bedrijf maken.

rolhekken prijzen

Bediening en opties

Er zijn meerdere bedieningen mogelijk bij rolhekken. De kleinere hekken met een max. oppervlakte tot 5m2 kunnen manueel bediend worden door een veeras. Rolhekken die groter zijn worden elektrisch door een buismotor of externe motor aangedreven. Een thermische beveiliging en een eindeloopschakeling zijn hier vaak bij inbegrepen. Dit houdt in dat het rolhek boven en onder automatisch stopt. De bediening van de rolhekken gaar meestal met sleutel-, druk- of draaischakelaar. De domoticasystemen die er op de markt zijn werken ook nog met een afstandbediening met zender en ontvanger en klaviercodecontact. Naast de bediening van het hekwerk kunnen er vele opties gekozen worden. De omkasting van een rolluik kan in allerlei maten en soorten. De beveiliging van het hekwerk is ook een optie waarin u kan kiezen of u het rolhek van verzinkt staal wil hebben of aluminium.

Prijzen

De prijzen van rolhekken hangen af verscheidene variabelen af. Het grootste gedeelte van de prijs hangt samen met de maatvoering, hoe groter de oppervlakte van het rolluik, hoe hoger de prijzen zullen zijn. Andere factoren zijn de bijkomende opties zoals de omkasting, besturingen en beveiligingen. Ook de uitvoering van het rolhek in aluminium of staal hangen samen met de prijs van een rolhek.

Vergelijken van rolhekken

Wilt u graag weten wat een rolhek gaat kosten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. U hoort op korte termijn van ons!

Start de gratis offerteaanvraag!