Roma rolluiken plaatsen?

Gratis & vrijblijvend

Roma rolluiken

Roma RolluikenRoma biedt een aantal verschillende vormen van rolluiken. U heeft keuze uit een opbouwrolluik, inbouwrolluik, dakraamrolluik en een schuine rolluik. Roma is zeer innovatief en waren de eerste met het uitbrengen van de dakraamrolluik en de schuine rolluik. De technologie staat bij Roma nooit stil. Op deze pagina leest u alles over dit merk. Wilt u nieuwe rolluiken? Vergelijk dan gratis offertes!

Start nu uw gratis offerteaanvraag.

Door gratis offertes te vergelijken, weet u zeker dat u niet te veel betaalt. Zo bespaart u op de kosten! Vul het offerteformulier in en u ontvangt een aantal offertes met scherpe prijzen. Geheel vrijblijvend natuurlijk.

Verschil tussen de op- en inbouwrolluiken

Bij Roma kunt u zowel een op- als een inbouwrolluik aanschaffen. Maar wat is eigenlijk het verschil? Het verschil zit hem in het monteren. Een opbouwrolluik wordt voor het venster geplaatst. Het is daarom mogelijk om een opbouwrolluik op elk gewenste moment geplaatst worden. Een inbouwrolluik is niet zo gemakkelijk te monteren als een opbouwrolluik. Dit komt omdat een inbouwrolluik wordt geplaatst in de buitensteen boven uw raam of deurkozijn. Er wordt achter de buitensteen plaats gemaakt voor het rolluiksysteem waar het rolluik in geplaatst kan worden. De plaatsing op deze manier is alleen mogelijk bij het bouwen van een nieuwe woning, anders moet bijna uw gehele kozijn eruit voor de plaatsing van de rolluiken. Deze rolluiken zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, een rolgevormde en een geëxtrudeerde uitvoering. De geëxtrudeerde uitvoering is van geperst aluminium gemaakt en is daarom zeer sterk maar ook geluidswerend. De kwaliteit en de levensduur is beter dan een rolgevormde. De prijs van een rolgevormde rolluik is daarin tegen een stuk voordeliger.

Dakraamrolluik

In veel gezinnen wordt de zolder als slaapkamer omgetoverd. Dit betekent dat er ook meer licht moet komen op de zolder. Daarom wordt er vaak een groot dakraam ingezet. Dit wilt u natuurlijk ook graag voorzien van een dakraamrolluik om het leefcomfort ook op zolder te verbeteren. Roma kan de dakraamrolluiken voor u op maat maken waardoor ze op bijna alle ramen passen.

Werso dakraamrolluiken

De beste dakraam rolluiken vindt u bij Roma, dat zijn namelijk de Werso dakraamrolluiken. Deze luiken passen op nagenoeg op alle standaard maten ramen. De rolluiken hebben wel maximale maten en zullen voor grote dakramen speciaal op maat gemaakt moeten worden. Bij de dakraamrolluik heeft u keuze uit enkele bediening mogelijkheden. De luiken worden door een 230 volt motor aangestuurd. Daar krijgt u een draadloze besturing van Somfy of Elero bij.


Meer weten over de kosten en mogelijkheden?

Vraag gratis en vrijblijvend tot wel 6 offertes aan van specialisten.


Rolluiken voor schuine ramen

Tegenwoordig ziet u ook steeds vaker schuine ramen in woningen omdat dit de laatste trend is. Roma heeft hiervoor de oplossing en heeft voor dit soort ramen een rolluik ontworpen. Deze rolluiken zijn geschikt voor ramen met een hoek van 10 tot 45 graden. Dit wordt standaard geleverd met een aluminium luik en een elektrische bediening. Zelf een woning met schuine ramen zijn te voorzien van de beste Roma rolluiken.

Solar bediening

De rolluiken zijn allemaal verkrijgbaar met verschillende bedieningen, één van deze bedieningen is de Solar bediening. Solar bediening werkt op zonne-energie. Een zonnecel produceert genoeg energie om uw rolluik te openen en te sluiten. Op deze en de andere rolluikvarianten kunt u ook kiezen voor een extra beveiliging. Deze extra beveiliging komt met een optilbeveiliging, extra geleiders en een versterkte onderlijst. Op deze manier beveiligt u uw huis nog beter.

Prijzen

De prijzen van de rolluiken van Roma lopen erg uiteen. Voor een rolluik van 1 x 1 meter betaalt u tussen de €100 en €500. Er zit een groot verschil tussen deze bedragen omdat de prijs afhankelijk is van de bediening die u erbij wilt hebben. De prijzen voor een rolluik met een handmatige bediening beginnen bij een prijs van€100. De prijzen voor een elektrische rolluik beginnen bij een prijs van €150. Wilt u er graag een afstandsbediening bij, dan bent u snel een bedrag van €215 of meer kwijt. Benieuwd naar de prijs voor rolluiken in uw situatie? Vraag vrijblijvend offertes aan.