Winsol rolluiken plaatsen?

Gratis & vrijblijvend

Winsol rolluiken

Winsol Rolluiken Winsol is begonnen door Jules Windels in 1876 die houten rolluiken maakte. In 1932 werd officieel het bedrijf opgericht en kreeg het de naam Winsol. In de loop der jaren heeft Winsol de houten rolluiken vervangen door PVC en is het bedrijf ook begonnen met het produceren en verkopen van zonwering, poorten en ramen en deuren. De rolluiken van Winsol zorgen voor veiligheid, verduistering van de woning en voor isolatie.

Op deze pagina leest u meer over de voordelen en kenmerken van een Winsol rolluik. Wilt u nieuwe rolluiken laten plaatsen? Vergelijk dan gratis offertes van specialisten uit de regio.

Start nu uw gratis offerteaanvraag.

Door te vergelijken weet u zeker dat u niet te veel betaalt voor uw rolluiken. Vul het offerteformulier in en profiteer van de voordelen!

Rolluiken

Rolluiken bieden u veel voordelen, het geeft u veiligheid, isolatie en verduistering als u ze dicht heeft. Winsol heeft diverse soorten voor u in het assortiment.

  • Voorzetrolluiken
  • Opbouwrolluiken
  • Inbouwrolluiken
  • Garagerolluiken

Elk rolluik heeft zijn eigen voordelen ten opzichte van een ander maar ze bieden u allemaal de zekerheid dat uw waardevolle spullen een stuk veiliger zijn en dat uw huis ook nog eens beter geïsoleerd is.

Uitstraling

De rolluiken van Winsol zijn erg stijlvol en functioneel. Bij de aanschaf van een rolluik krijgt u de keuze uit een grote waaier met allemaal kleuren. De keuze ligt bij u welke kleur u neemt om zo de luiken te laten matchen bij uw pand. De luiken zijn niet alleen heel mooi maar ze zijn ook nog eens erg functioneel. De lamellen zijn namelijk handmatig of elektrisch te verstellen. Zo bepaalt u zelf hoeveel lichtinval u heeft in uw woning.


Meer weten over de kosten en mogelijkheden?

Vraag gratis en vrijblijvend tot wel 6 offertes aan van specialisten.


Beveiliging

Een rolluik biedt naast extra comfort ook voor veiligheid. Ze biedt beveiliging van uw pand doordat zij inbraakvertragend werkt. Dankzij de veiligheidsgeleiders en de versterkte onderlat komen ongewenste bezoekers niet zomaar binnen. Met een automatische besturing is het mogelijk om de rolluiken in de ochtend te openen en in de avond te laten zakken. Dit gebeurd automatisch, ook als u bijvoorbeeld op vakantie bent. Het lijkt dan net alsof u gewoon thuis bent. Natuurlijk zorgen ze voor extra veiligheid voor buitenstaanders maar ook voor bescherming van uw privé leven. Met gesloten rolluiken kunnen voorbijgangers of nieuwsgierige buren niet zomaar naar binnen kijken.

Isolatie

Wie wil tegenwoordig nou niet besparen op zijn energierekening? Rolluiken hebben een isolerende werking. In de wintermaanden houden de rolluiken van Winsol de kou buiten en de warmte binnen. In de zomermaanden werken ze net andersom, dan houden ze de koele lucht binnen in huis en de warmte buiten. U hoeft hierdoor minder lang te stoken in de wintermaanden en u hoeft geen airco aan te zetten in de zomermaanden.

Besturing

Winsol rolluiken zijn te verkrijgen met een elektrische of met een handmatige besturing. De prijzen voor een handmatige besturing zullen wel een €100 goedkoper zijn dan een elektrische besturing. De elektrische besturing heeft daarin tegen ook wel meer voordelen dan een handmatige variant. De elektrische besturing kunt u namelijk verkrijgen met een tijdsklok zodat de rolluiken op vaste tijden openen en sluiten. Ook voor de garagerolluiken zijn er elektrische besturingen. U hoeft dan niet speciaal de auto uit te komen om de garagedeur open te maken. Met een simpele druk op de knop opent u de garagedeur.

Prijzen

Een Winsol rolluik is een grote aanwinst voor uw woning. Het is een investering maar de waarde van uw woning gaat door de aanschaf van rolluiken gelijk omhoog. Ze geven u extra veiligheid en zorgen voor een betere isolatie waarde. De prijs voor een rolluik hangt af van een aantal factoren zoals de afmeting en de bediening. De exacte prijzen zijn te verkrijgen bij een leverancier van de rolluiken. Vraag snel en geheel vrijblijvend offertes aan!.