Rolluiken Zoetermeer

U ziet ze op steeds meer woningen in Zoetermeer verschijnen: rolluiken. Wie zijn huis uitrust met kwalitatieve voorzet- of inbouwrolluiken, profiteert van vele voordelen. Een rolluik dient als zonwering, verhoogt uw privacy en verkleint de kans op een inbraak. En dit is nog niet alles!

Bent u benieuwd naar de overige voordelen die een rolluik u biedt? Of bent u nieuwsgierig naar de mogelijke materialen en de kosten? Op deze pagina worden al uw vragen omtrent rolluiken beantwoord. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of de kosten van een reparatie? Vraag met één druk op de knop gemakkelijk meerdere vrijblijvende en gratis offertes aan. Vergelijk de prijzen voor het scherpste aanbod!

Start de gratis offerteaanvraag!

De voordelen van rolluiken

Een rolluik biedt net als een knikarmscherm zonwering. Maar wanneer u voorzet- of opbouwrolluiken laat installeren door een specialist uit Zoetermeer profiteert u van meerdere voordelen. Zo zorgt een rolluik voor een optimale warmte-isolatie, waarmee u de isolatiewaarde van uw woning met ongeveer 20% verbetert! Dat levert u een mooie besparing van stookkosten op. Ook verkleint een rolluik de kans op een inbraak. En als laatste zorgt u met rolluiken voor een optimale privacy, doordat inkijk van buitenaf niet meer mogelijk is. De grootste voordelen op een rij:

 • Optimale privacy
 • Betere isolatie
 • Verkleint de kans op inbraak
 • Vorm van zonwering

Gratis offertes aanvragen

Vraag vrijblijvend diverse offertes aan via het offerteformulier.

Vergelijk offertes

Vergelijk op uw gemak diverse offertes van bedrijven uit uw buurt.

Bespaar tot 40%

Kies voor het bedrijf met de beste offerte en bespaar tot 40% op uw rolluik.


Navigeer op deze pagina naar:


Rolluiken op maat laten maken

Rolluiken zijn verkrijgbaar in verschillende standaardafmetingen. Als de grootte van uw ramen daarvan afwijkt, zijn verschillende rolluiktypes op maat ook mogelijk. De grootte van het rolluik wordt dan afgestemd op de grootte van het kozijn, maar daarnaast zijn andere opties mogelijk waarmee u uw eigen rolluiken samenstelt. U bepaalt zelf de kleur van de kast en de zijgeleiders, de kleur en het materiaal van de lamellen, de bedieningsmogelijkheden en de bedieningszijde van het rolluik. Een vakman adviseert u graag over de mogelijkheden om uw eigen unieke rolluiken op maat te laten maken.

rolluiken in Zoetermeer

Welke soorten rolluiken zijn er?

Het is u misschien al opgevallen dat er veel keuze is in verschillende rolluiksoorten. Elke rolluiktype heeft zijn eigen voor- en nadelen, en komt met eigen prijzen. Ook heeft u bij ieder type keuze uit een handmatige of elektrische manier van bedienen. Bij een leverancier uit Zoetermeer heeft u keuze uit onder meer de volgende rolluiksoorten: inbouwluiken, opbouwluiken en voorzetluiken.

Ga snel naar: Inbouwrolluiken  |  Opbouwrolluiken  |  Voorzetrolluiken  |  Elektrische rolluiken


inbouwrolluiken Zoetermeer

Inbouwrolluiken

In Zoetermeer zijn inbouwrolluiken een populaire keuze. Tijdens de montage creëert de monteur boven het raam een uitsparing, waarin de kast van de inbouwrolluiken wordt geplaatst. Aan de buitenkant van de gevel is de kast van het inbouwrolluik dus bedekt met een steenlaag. Dit is direct één van de voordelen van een inbouwrolluik: de elegante uitstraling. Zoals u zich misschien kunt indenken, moet de muur groot genoeg zijn voor het creëren van de uitsparing. Omdat de werkzaamheden vrij intensief zijn, worden inbouwrolluiken vaak geplaatst bij nieuwbouwprojecten. Wanneer u in een bestaande woning woont, is het stukken eenvoudiger en voordeliger om te kiezen voor voorzetrolluiken of opbouwrolluiken.

Een inbouwrolluik van pvc of aluminium met handmatige bediening kost, exclusief montage, gemiddeld tussen de €90,- en €160,- per m². Voor een elektrisch rolluik met afstandsbediening beginnen de prijzen gemiddeld bij zo’n €480,- per m² inclusief btw.

opbouwrolluiken Zoetermeer

Opbouwrolluiken

Een opbouwrolluik is een tweede goede keuze. Opbouwrolluiken worden in Zoetermeer geregeld geplaatst in het geval van een renovatie of verbouwing. Hierbij vormen het kozijn en het rolluik als het ware één geheel. Het opbouwrolluik wordt namelijk in het geheel achter de buitensteen geplaatst, in plaats van erin. Het grote voordeel van opbouwrolluiken, is dat de rolluikkast volledig lucht en winddicht is, in tegenstelling tot de andere modellen. Hierdoor zijn opbouwrolluiken de beste keuze op het gebied van isolatie! Daarnaast sluiten de opbouwrolluiken zelf goed aan op uw raam, waardoor u geniet van een optimale privacy en inbraakveiligheid.

Opbouwrolluiken van aluminium of pvc zijn verkrijgbaar vanaf €250,- per m². Deze prijs is inclusief btw en handmatige bediening, maar exclusief montage. Voor een elektrisch opbouwrolluik met afstandbediening betaalt u tussen de €450,- en €600,- per m².

voorzetrolluiken Zoetermeer

Voorzetrolluiken

Tot slot kunt u kiezen voor zogeheten voorzetrolluiken. Voorzetrolluiken zijn, qua montage, de meest eenvoudige soort. U heeft bij het plaatsen twee keuzes: montage op de dag of montage in de dag. In het eerste geval wordt de kast tegen de buitenmuur bevestigd. Voor een strakke afwerking, is het echter ook een optie om de kast in de dag te plaatsen. Hierbij wordt de opbergkast van het luik tussen twee muren geplaatst. Bij deze laatste optie blijft de gevel intact. Doordat de montage relatief eenvoudig is, liggen de kosten voor voorzetrolluiken vaak ook een stuk lager dan de kosten van bijvoorbeeld inbouwrolluiken.

De gemiddelde prijs voor een voorzetrolluik van pvc of aluminium met handmatige bediening ligt, exclusief montage, tussen de €150,- en €200,- per vierkante meter. Wilt u een voorzetrolluik met afstandsbediening? Dan betaalt u gemiddeld tussen de €400,- en €500,- per m².


Elektrische rolluiken Zoetermeer

Wanneer u een optimaal gebruikersgemak wenst, kiest u ervoor het bedienen te automatiseren door middel van elektrische rolluiktypes. De prijzen van elektrische opbouw- of inbouwrolluiken liggen hoger dan de prijs van een handmatig rolluik, maar het heeft uiteraard belangrijke voordelen.

Allereerst dragen elektrische inbouw- of opbouwrolluiken bij aan het verhogen van uw veiligheid. Deze bieden namelijk een betere inbraakveiligheid dan handmatige rolluiken. Daarnaast vinden veel mensen het fijn dat het rolluik zo eenvoudig te bedienen is. Bij een handmatig bediend rolluik in Zoetermeer kan het voorkomen dat deze door ouderdom zwaarder te bedienen is. Bij elektrische besturing is het slechts een kwestie van één druk op de knop.


Overweegt u rolluiken in Zoetermeer?

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan. Vergelijk de offertes & bespaar tot 40% op de rolluiken en montage.

Gratis offertes vergelijken

Wat kosten rolluiken in Zoetermeer?

U bent vast nieuwsgierig naar de prijzen van verschillende rolluiktypes. De prijzen verschillen per situatie, wat het geven van exacte prijzen lastig maakt. In de volgende prijstabel vindt u een overzicht van gemiddelde kosten. Zo ziet u dat de prijs van een rolluik varieert tussen gemiddeld €90,- en €600,-, afhankelijk de afmetingen van het raam en het materiaal van de inbouw- of voorzetrolluiken. Handmatig bedienen is goedkoper dan elektrisch bedienen, waardoor de prijs hiervan varieert tussen €10,- en €250,-.

Wilt u graag weten wat u precies gaat betalen? Vraag dan gratis een aantal offertes aan. Bespaar vervolgens op de prijs door meerdere offertes te vergelijken!


Prijstabel: prijs rolluik inclusief montage

Onderdeel van rolluikPrijs per rolluik, inclusief btw*Omschrijving
Rolluik€90,- tot €600,-Afhankelijk van afmetingen (1x1m tot 3x3m) en materiaalsoorten (kunststof tot aluminium)
Bediening€10,- tot €250,-Handmatige of elektrische bediening
Montagekosten€100,- tot €200,-Afhankelijk van afmetingen rolluik en wijze van plaatsing

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Vraag voor exacte prijsberekeningen gratis en vrijblijvend offertes aan.

Welke factoren beïnvloeden de prijs?

U ziet in de voorgaande prijstabel dat de verschillende kosten erg variëren omdat er veel factoren van invloed op zijn. Zo bepaalt de materiaalkeuze een groot deel van de totaalprijs. De prijs van aluminium lamellen is hoger dan die van kunststof lamellen. Kiest u voor elektrisch bedienen? Dan betaalt u meer dan wanneer u de lamellen handmatig wilt bedienen.

Ook de montagekosten spelen een grote rol in de totaalprijs. Zo daalt de prijs flink als u meerdere inbouwrolluiken laat plaatsen. Omdat de montagekosten per specialist verschillen, is het altijd verstandig om diverse specialisten uit Zoetermeer met elkaar te vergelijken.


Meer informatie over de prijzen?

Vul het offerteformulier in en ontvang gratis en vrijblijvend offertes op maat!

Gratis offertes vergelijken

rolluik montage Zoetermeer

Montage van rolluiken

Veel klanten vergelijken het plaatsen van voorzet- of opbouwrolluiken met het bevestigen van een knikarmscherm zonnewering. Bij het plaatsen van inbouwrolluiken komt veel meer kijken. Zo kan een rolluik op het kozijn of op de muur gemonteerd worden. Schakel een expert in zodat u verzekerd bent van een foutloze montage. Lees hier meer over de verschillende montagemogelijkheden.

Montage op de muur

Een vakman begint het monteren op de buitenmuur door op de juiste plekken kleine gaten in uw gevel te boren. Daarna monteert hij eerst de omkasting en vervolgens de geleiders. Vervolgens plaatst hij de lamellen op de juiste manier in de omkasting, waarbij hij ervoor zorgt dat alles waterpas en op de juiste plaatst hangt. Als laatste monteert de vakman de bedieningsinstallatie. Na het afstellen van het hele systeem is het klaar voor gebruik!

Montage op het kozijn

Wilt u opbouwrolluiken op het kozijn laten plaatsen? De vakman boort dan eerst gaten in het raamkozijn om de bedieningsonderdelen door het raamkozijn te kunnen plaatsen. Vervolgens plaatst hij de omkasting en daarna de geleiders op het raamkozijn. Als laatste zorgt hij er met goed afstellen voor dat het rolluik waterpas hangt en dat de besturing goed werkt. U geniet binnen een dag van uw nieuwe inbouwrolluiken!

Rolluiken op de juiste manier afstellen

Als de rolluiken geïnstalleerd zijn, kunnen deze niet direct in gebruik genomen worden. Met het goed afstellen zorgt een expert ervoor dat het luik precies ver genoeg in- of uitrolt als u het sluit of opent. Door goed afstellen voorkomt u dat het rolluik te ver omhooggaat bij het openen of juist te ver doorzakt als u het luik sluit. Het afstellen is een precies klusje. Daarom is het verstandig om het afstellen aan een vakman over te laten. Een expert stelt met een sleutel de motor of handmatige besturing juist in.

Rolluiken vervangen Zoetermeer

Zijn uw inbouwrolluiken verouderd of gaat het bedienen niet meer gemakkelijk? Is herstellen met een reparatie niet meer mogelijk? Laat een vakman dan uw luiken vervangen. Door uw huidige luiken te vervangen door nieuwe rolluiken krijgt uw huis weer een nieuw aanzien en weet u zeker dat alles goed werkt. U heeft bij het vervangen keuze uit veel verschillende materialen, met ieder hun eigen kenmerken en prijs.

Vraag een rolluikexpert naar de mogelijkheden voor het vervangen van de luiken. Bij het vervangen verwijdert de vakman eerst de oude luiken waarna hij verdergaat met het monteren en afstellen van de nieuwe. In de volgende prijstabel ziet u gemiddelde kosten van het vervangen van alle rolluiktypes.

Een rolluik demonteren

Wilt u uw voorzetrolluiken vervangen? De vakman begint dan met het demonteren van de huidige luiken. Ook het afvoeren wordt dan voor u geregeld, u hoeft zelf niets op te ruimen. Hierna kunnen nieuwe luiken gemonteerd worden. Het verwijderen van oude voorzetrolluiken kost tussen €40,- en €80,-.

Prijstabel: prijzen rolluiken vervangen

OnderdelenGemiddelde prijs* per rolluikOmschrijving
Rolluik€90,- tot €600,-Van kunststof tot aluminium en van klein (1x1m) tot groot rolluik (3x3m)*
Bediening€10,- tot €250,-Van handmatige tot elektrische bediening
Demontage oude rolluiken€40,- tot €80,-Het verwijderen en afvoeren van uw oude rolluiken
Montage nieuwe rolluiken€100,- tot €200,-Het monteren van een klein of groot rolluik en de wijze van plaatsing

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen, per rolluik inclusief btw. Vraag voor exacte prijzen gratis offertes aan via het offerteformulier.

Rolluik reparatie Zoetermeer

Zijn uw luiken nog niet aan vervangen toe, maar is er een onderdeel kapotgegaan? U schakelt ook voor het herstellen door middel van een reparatie een rolluikspecialist uit Zoetermeer in. Een reparatie aan het koord of de rolluikmotor komt het meest voor. Deze onderdelen kunnen door ouderdom niet meer naar behoren werken. Ook een reparatie aan een rolluikblad komt vaak voor. Door een snelle reparatie van het defect voorkomt u verdere problemen of beschadigingen. Is het rolluik naar beneden gevallen? Een expert weet precies hoe hij dit probleem met een reparatie snel verhelpt. De meest voorkomende reparaties zijn:

 • een reparatie van een rolluikblad;
 • een reparatie van het koord;
 • reparatie van de rolluikmotor;
 • vervangen van de bediening.

pvc, aluminium, en houten rolluik

Welke materiaalsoort voor uw rolluik?

Wanneer u in Zoetermeer een nieuw rolluik aanschaft of de oude wilt herstellen, heeft u de keuze uit verschillende materialen. De materiaalkeuze heeft een grote invloed op de totaalprijs. Zo is aluminium vaak een kostbare keuze, en is PVC juist geschikt voor klanten met een kleiner budget. Wat echter ook belangrijk is om mee te nemen in uw keuze, is uw persoonlijke voorkeur. Sommige klanten zijn enorm gecharmeerd van de warme uitstraling van echt hout, terwijl anderen juist houden van het industriële uiterlijk van aluminium. In Zoetermeer wordt er vooral gekozen voor de volgende materialen:

Pvc rolluiken

Pvc is een voordelig materiaal en is daarom een goede keuze voor klanten met een klein budget. Het materiaal is verkrijgbaar in vele verschillende kleuren en patronen. Zo is het ook mogelijk om te kiezen voor een soort pvc met de uitstraling van echt hout. Hierin worden de houtnerven nagebootst, waardoor het een heel natuurlijk uiterlijk heeft. Het materiaal isoleert bovendien uitstekend en is erg sterk. Daardoor scoort het ook op inbraakveiligheid goed. De gemiddelde kosten voor een rolluik van pvc exclusief montage liggen tussen de €90,- en €150,- per m².

Houten rolluiken Zoetermeer

Pvc maakt tegenwoordig een flinke opmars, maar toch blijft ook hout in Zoetermeer erg populair. Hout heeft een warme, authentieke uitstraling welke goed past bij elk type huis. Veel klanten met een oudere, authentieke woning kunnen het niet over hun hart verkrijgen om af te wijken van deze uitstraling en laten daarom rolluiken van hout plaatsen.

Aluminium rolluiken

Aluminium inbouwrolluiken zijn in Zoetermeer relatief nieuw. Het materiaal heeft diverse voordelen, zo is het materiaal enorm sterk. Aluminium is daarom zeker een goede keuze als u op zoek bent naar een manier om uw woning beter te beveiligen. Het materiaal heeft een uniek, industrieel uiterlijk waar veel klanten in Zoetermeer van houden. Exclusief montage betaalt u voor rolluiken van aluminium gemiddeld tussen de €100,- en €250,- per m².

De bedieningsmogelijkheden van een rolluik

Zoals eerder gezegd zijn er bij het aanschaffen van rolluiken veel keuzes te maken. Zo ook in de bedieningsmogelijkheden. Handmatig bedienen is een budgetvriendelijke keuze, maar ook bedienen door een elektrische schakelaar op de muur binnen is mogelijk. Lees hieronder meer over de verschillende bedieningsmogelijkheden.

Ga snel naar: Handmatige bediening  |  Elektrische bediening  |  Bediening op afstand


Handmatige bediening

Zoekt u een budgetvriendelijke manier om uw opbouwrolluiken te bedienen? Met een handmatig bediend luik bedient u het rolluik door middel van een bandopwinder, koordopwinder of slingerstang. De keuze is aan u. De bedieningsonderdelen worden aan de binnenkant van uw huis bevestigd. Voor een prijs van €10,- tot €20,- bepaalt u zelf wanneer u de luiken handmatig omhoog of naar beneden beweegt.

elektrische rolluiken Zoetermeer

Elektrische bediening

Wilt u een gemakkelijke manier om uw voorzetrolluiken te bedienen? Bij elektrisch bediende luiken bedient u voorzetrolluiken met een schakelaar op de muur binnenin uw huis. Een simpele druk op de knop is genoeg om de luiken te openen of te sluiten. U kunt daarbij ook kiezen voor extra opties, zoals een tijdschakelaar. Elektrische besturing kost tussen €80,- en €250,-.

Bediening op afstand

Wilt u uw inbouwrolluiken bedienen zonder daarvoor op te hoeven staan? Met een elektrische besturing in combinatie met een afstandsbediening bestuurt u vanaf de bank de luiken voor uw ramen. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om het rolluik via een app op uw mobiele telefoon te bedienen. In de volgende prijstabel ziet u dat een afstandsbediening (i.c.m. buismotor en zender) gemiddeld tussen €215,- en €550,- kost.

Prijstabel: kosten van de soort bediening

Soort bedieningGemiddelde meerprijs*Bediening via:
Handmatige bediening€10,- tot €20,- – slingerstang
– band of koord
Elektrische bediening€80,- tot €250,- – draaischakelaar
– sleutelschakelaar
– tijdschakelaar
Afstandsbediening€215,- tot €550,- -buismotor en zender

*Let op: Let op: dit zijn gemiddelde kosten. De prijs is per rolluik, inclusief btw. Vraag voor exacte kosten gratis offertes aan.


De bedieningsmogelijkheden van een rolluik

Bekijk welke mogelijkheden er zijn met betrekking tot de bediening van een rolluik.


Ombouwen naar elektrisch?

Heeft u op dit moment handmatige opbouwrolluiken en wilt u deze ombouwen naar een elektrisch exemplaar? Wanneer u een ervaren klusser bent dan is het mogelijk om dit zelf uit te voeren. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is het oprolmechanisme van de band vervangen door een speciale rolluikmotor. Uiteraard kunt u hiervoor ook een expert uit Zoetermeer inschakelen. Hij installeert de rolluikmotor en stelt alles juist af. Het ombouwen van handmatige opbouwrolluiken is vaak voordeliger dan u denkt. Dit kan namelijk al vanaf ongeveer €100,-. Bent u benieuwd naar de exacte kosten? Vraag dan gelijk meerdere vrijblijvende offertes op.

Waar laat u het rolluik plaatsen?

Niet alleen voor ramen in rechte muren van uw woning is het mogelijk om rolluiken te laten plaatsen. Ook voor een dakkapel, een dakraam of zelfs voor een deur bieden rolluiken verschillende voordelen, zoals minder inkijk en inbraakpreventie. Hieronder leest u meer over de verschillende opties.

Ga snel naar: Rolluik voor dakkapel  |  Rolluik voor dakraam  |  Rolluik voor deur  |  Rolluik voor appartement


Rolluiken voor uw dakkapel

Net als uw ramen op de begane grond, is het ook mogelijk om rolluiken op uw dakkapel te laten installeren. Door de grote raampartijen in dakkapellen is er van buitenaf vaak veel inkijk naar binnen. Veel klanten uit Zoetermeer kiezen daarom voor elektrische voorzetrolluiken om de privacy in de slaap- of werkkamer te vergroten.

Rolluiken voor uw dakraam

Uiteraard zijn er ook speciale rolluiken voor dakramen verkrijgbaar. Diverse rolluik merken hebben zich hierin gespecialiseerd, waardoor ook uw dakraam verzekerd blijft van een uitstekende verduistering, beveiliging en zonwering. Ook bij dakramen kiezen klanten uit Zoetermeer vaak voor de elektrische besturing. Door de manier van monteren zijn de prijzen voor dakvenster rolluiken in de meeste gevallen iets hoger.

Rolluiken voor uw deur

Wist u dat het tevens een optie is om rolluiken voor uw deur te plaatsen? Hiermee sluit u de woning volledig af voor potentiële inbrekers. Als u zowel uw deuren als ramen op deze manier laat beveiligen komt u mogelijk in aanmerking voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Als u hierover beschikt dan kunt u in de meeste gevallen een mooie korting krijgen op uw inboedelverzekering.

Rolluik voor uw appartement?

Woont u in een appartement en wilt u graag opbouwrolluiken laten plaatsen? Hoewel het in principe mogelijk is, moet u wel bij de VvE toestemming vragen om ze te mogen plaatsen. Voorzetrolluiken kunnen een negatieve uitstraling van het appartementencomplex tot gevolg hebben en daarom mag het monteren alleen met toestemming van de vergadering gebeuren, tenzij in het huishoudelijk reglement anders beschreven is.

Rolluiken of screens?

Eén van de voordelen van rolluiken is dat ze op warme dagen de warmte buiten houden waardoor het binnen lekker koel blijft. Wilt u wel deze voordelen, maar geen verduistering? Dan zijn screens een perfect alternatief. Net als rolluiken gaan screens strak langs uw raam open en dicht. Ze zijn voorzien van een zonwerend doek, waardoor uw huis optimaal koel blijft, zonder dat ze verduisterend werken. Een ander voordeel is dat u zelf wel naar buiten kunt kijken, maar voorbijgangers niet naar binnen.

Rolluik met hor

Wilt u bij een geopend rolluik voorkomen dat insecten uw woning binnenkomen? Laat dan een rolluik met hor monteren. De lamellen en de insectenwerende en uv-bestendige rol hor zitten in dezelfde bak, maar zijn los van elkaar te bedienen. Zo geniet u van alle voordelen van rolluiken, terwijl de hor in alle seizoenen vervelende insecten buitenhoudt.

Rolluiken schoonmaken Zoetermeer

Voor een optimale werking is het belangrijk dat u de rolluiken goed onderhoud. Eén belangrijk onderdeel hiervan is het reinigen van de rolluiken. In principe is het schoonmaken relatief eenvoudig. U heeft niet meer dan een zachte spons en een sopje water nodig. Gebruik een mild reinigingsmiddel, zodat u de luiken tijdens het reinigen niet beschadigt. Het schoonmaken van de binnenkant is iets lastiger. Maak de rolluikkast open zodat u toegang heeft tot de binnenkant. U maakt de lamellen één voor één eenvoudig schoon, door het rolluik steeds een beetje te laten zakken. Tot slot is het aan te raden tijdens het schoonmaken alle bewegende delen te smeren, zodat deze soepel blijven werken.

Tevreden klanten

“Onze zolder werd in de zomer erg warm en benauwd, dus we wilden een dakraam rolluik laten plaatsen. We kregen 3 offertes toegestuurd en kozen de goedkoopste specialist. Die heeft het rolluik inmiddels keurig gemonteerd.”
A. van Heijnsbergen – Zoetermeer

klantervaring heijnsbergen

“Toen de bouw van onze nieuwbouwwoning van start ging, hebben wij gekozen voor het plaatsen van inbouwrolluiken. Via rolluiken-expert vonden wij een specialist die ons een scherp aanbod deed.”
B. Buitendijk – Utrecht

klantervaring buitendijk

Bekende merken van rolluiken

Bij opbouw- en inbouwrolluiken heeft u keuze uit verschillende merken luiken. Ieder merk blinkt uit in eigen expertises. Hieronder leest u meer over de kwaliteiten van de meest bekende merken. Een vakman uit Zoetermeer geeft u graag deskundig advies over de juiste keuze voor u.

Somfy

Somfy is een overkoepelend merk voor alle elektrische aansturing van zonwering. Bij Somfy maakt men onder meer voor rolluiken systemen die op afstand te bedienen zijn, onder andere via smartphone of tablet. De rolluiken kunnen door de nieuwste technologie in sensoren uit zichzelf open of dichtgaan als er regen of extreme hitte is. U kunt dit allemaal op maat naar uw eigen gemak en voorkeuren afstellen. De producten van Somfy zijn gegarandeerd van hoge kwaliteit.

Heroal

Rolluik fabrikant Heroal richt zich op het verhogen van het wooncomfort, de veiligheid en privacy van haar klanten. De aanbieders in Zoetermeer leveren zowel inbouw-, opbouw- als voorzetrolluiken van Heroal. Ook voor inbraakwerende rolluiken bent u bij Heroal aan het juiste adres. Dit bedrijf, met zijn roots in Duitsland, levert al jarenlang kwaliteitsproducten aan meerdere landen. Alle aanbieders zijn bekend met dit merk dus vraag gerust naar de opties en prijzen.

Verano

Het grote voordeel van een rolluik van Verano is dat deze voor u precies op maat gemaakt wordt. Of u nu op zoek bent naar inbouwrolluiken voor uw bedrijfspand in Zoetermeer of een voorzetrolluik voor uw dakraam, het kan allemaal. De producten van Verano zijn van hoogstaande kwaliteit en hebben een lange levensduur. Vakmensen vertellen u graag over de mogelijkheden in uw woonsituatie. Vraag in het offerteformulier uw specifieke wensen aan.


Besparen op uw nieuwe rolluiken?

Vergelijk offertes van diverse rolluiken experts en kies de vakman met de scherpste prijs.

Gratis offertes vergelijken

Winsol

Bij Winsol is de focus gericht op producten die naast functioneel ook elegant zijn. Eén van de nieuwste ontwikkelingen bij Winsol zijn de luiken waarbij u het binnenvallend licht kunt regelen. Van gedempt licht tot volledige verduistering, aan u de keus. Ook voor inbraakwerende rolluiken bent u bij Winsol aan het juiste adres. Zij leveren rolluiken met verschillende opties in bediening en automatisering. Vraag aan een expert wat de mogelijkheden zijn bij u thuis.

Smits

Bij Smits produceert men voorzetrolluiken in twee productielijnen. De eerste is gericht op een hoge kwaliteit in combinatie met een aantrekkelijke prijs en snelle levertijd. De tweede productielijn staat voor maatwerk, en maakt een volledig eigen ontwerp mogelijk. Smits heeft veel tijd en aandacht gestopt in het onderzoeken van voorzetrolluiken voorzien van glasvezeldoek. Dankzij deze vorm is uw privacy verzekerd omdat mensen moeilijk naar binnen kunnen kijken. U kunt wel prima naar buiten kijken.

Roma

In de afgelopen jaren is de fabrikant Roma in Zoetermeer steeds populairder geworden. Dit komt met name door de ontwikkeling van het unieke dakraam rolluik. Dit rolluik biedt zowel een goede wering tegen de zon als warmte-isolatie. Daarnaast is de meest recente vorm op afstand bedienbaar. Naast dakramen vervaardigen ze ook voorzet- en opbouwrolluiken voor uw ramen. De prijs/kwaliteit verhouding van Roma is aantrekkelijk terwijl er geen afbreuk wordt gedaan op de kwaliteit.

rolluikenspecialist Zoetermeer

Rolluik kopen Zoetermeer? Voor bedrijven én particulieren

U kunt uw woning in Zoetermeer laten uitrusten met kwalitatieve inbouwrolluiken, maar natuurlijk profiteren ook bedrijven van de vele voordelen. Zo vergroot u de veiligheid van uw bedrijfspand met voorzetrolluiken of een rolpoort. Met een rolpoort sluit u de toegang van bijvoorbeeld een balie goed af. Bovendien vergroot u de privacy doordat inkijk van buitenaf niet meer mogelijk is. Laat u meerdere rolluiken in één keer plaatsen? Dan zal de prijs voor het monteren per rolluik flink dalen.

Woning Zoetermeer beveiligen met rolluiken

Naast een goede zonwering en isolatie bieden rolluiken ook inbraakwerende voordelen. U voorkomt er niet mee dat er bij u ingebroken wordt, maar het inbraakproces wordt door de luiken wel erg vertraagd. Daardoor schrikken voorzet- of inbouwrolluiken inbrekers af. Wilt u nog meer beveiliging? Laat dan een slot op de luiken installeren. Hiermee kun je de rolluiken niet omhoogduwen, maar blijven de lamellen op hun plek. Controleer voor de inbraakpreventiekwaliteiten van nieuwe opbouwrolluiken of deze voorzien zijn van het politiekeurmerk Veilig wonen.


Bij u in de provincie:

Rotterdam | Den Haag | Dordrecht | Leiden | Zoetermeer | Delft

Rolluikenspecialist uit Zoetermeer inschakelen: de voordelen

 • U hebt een garantie op het afgeleverde werk.
 • U weet zeker dat de rolluiken vakkundig geplaatst zijn.
 • U profiteert van een optimale isolatie.
 • U voorkomt beschadigingen aan uw gevel en rolluik.

Besparen op de kosten van een rolluikenexpert uit Zoetermeer?

Heeft u interesse in inbouwrolluiken voor uw nieuwbouwwoning? Of overweegt u voorzetrolluiken of opbouwrolluiken te plaatsen op uw bestaande woning in Zoetermeer? Wilt u weten wat herstellen door een reparatie kost? Schakel een rolluikenexpert in voor een professioneel en persoonlijk advies op het gebied van materiaal, bediening en model. Ook het monteren doet een expert graag voor u. Bent u benieuwd naar de prijzen?

Bespaar op de kosten door meerdere offertes te vergelijken!

Vul het offerteformulier in en ontvang zo spoedig mogelijk meerdere vrijblijvende offertes van specialisten uit Zoetermeer. Deze service is gratis en volledig vrijblijvend. Zo kiest u zelf de specialist die u de scherpste deal biedt!

Start de gratis offerteaanvraag!